Så er det tid til at finde dit fineste kluns frem og få barberet Corona-skægget af, for nu er du inviteret til fin fest. Okay, du behøver ikke engang forlade dit hjem for at være med, men det er da en god anledning til lige at gøre lidt ekstra ud af sig selv.

Det famøse slot fra den populære TV-serie Downton Abbey inviterer nemlig alle med til en virtuel cocktailfest, som vil blive afholdt i aften fredag d. 17. april kl. 22.00 dansk tid på Facebook Live.

Her kan du følge med hjemme fra stuen, mens Greven og grevinden af Carnarvon – der til daglig bor på slottet – vil guide dig gennem slottets egenproducerede gin og lave cocktails fra 1920’erne og 1930’erne, mens der kører lidt stille og rolig jazz i baggrunden.

Det lyder da skide hyggeligt, og det er snedigt fundet på i disse dage, hvor Coronavirus holder mange mennesker fanget derhjemme.

Hvis du i øvrigt er stor fan af TV-serien Downton Abbey, så kan du bo på det 9.300 kvadratmeter store slot, som til daglig fungerer som en Bed & Breakfast med luksus, hvor der bliver serveret cocktails og et festmåltid, mens der er en butler til servicere jer. Se mere HER.

I dag er alle inviteret til en virtuel cocktailfest på Downton Abbey

Se andre seje sager om: ,