Der er mange triste stillingsbetegnelser ude på jobmarkedet, men Chief Hiking Officer hos Devils Backbone Brewing Company er ikke en af dem.

Bryggeriet leder nemlig lige nu efter en ølglad mand – eller kvinde – til at stå i spidsen for deres nyeste tiltag, som i bund og grund går ud på at tage på en vandretur og drikke en masse øl. Ja, det lyder da ikke tosset.

Vandreturen består af 3.540 kilometer på den såkaldte Appalachian Trail i USA, der går gennem 14 forskellige stater fra Maine i Nord til Georgia i Syd, og det tager hele 7 måneder at gennemføre turen. Her skal du så begive dig ud på eventyret og dokumentere din rejse, mens du holder fester på vejen og møder nye mennesker. Når du er færdig, skal du sammen med bryggeriet sammenstrikke en plan for, hvordan de kan arrangere ture for andre ølglade mennesker.

Det er da et fedt tilbud, og du får selvfølgelig løn. 20.000 dollars, som svarer til sådan cirkus 132.000 danske kroner.

Hey, det er vist noget nær drømmejobbet, hvis du godt kan lide øl og en frisk gåtur.

Er du selv en ølconnaisseur, eller ønsker du at blive klogere på de gyldne dråber, så kan du tage på eventyr med Mikkeller.