Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er 15 år siden, at det internationale megahit Blue Man Group sidst optrådte med deres vilde liveshow i Danmark, og nu vender de simpelthen tilbage med den nye Bluevolution World Tour.

De tre, blå gutter kommer nemlig til Falkonersalen i København med optrædener fra 1. til 5. november 2023, og det er jo lige om lidt, men der er heldigvis stadig få billetter tilbage, så hvis du skynder dig, kan du stadig nå at komme med.

Det bliver vildt fedt.

KØB BILLETTER HER

Blue Man Group kommer til Danmark

Tre skaldede mænd og en blå dame

Det hele startede tilbage i 1991 for Blue Man Group, der med et nyskabende show med musik, kunst, comedy og nonverbal kommunikation fuldstændigt tog verden med storm.

De rejste nemlig verden rundt med liveshowet – heriblandt i Danmark i 2008 – og i dag har de faktisk performet foran mere end 35 millioner mennesker.

Nu er de så tilbage i Danmark med hele syv optrædener fordelt over fem dage fra onsdag d. 1. november til søndag d. 5. november, så du kan opleve den unikke magi. Det er faktisk et helt enestående show, som både er sjovt, flot og sindssygt underholdende på samme tid.

Og med det nye show Bluevolution World Tour er der tilføjet en blå dame til at holde de tre skaldede mænd i kort snor.

Hun hedder The Rockstar, og hun er faktisk med som multiinstrumentalist som erstatning for det traditionelle band, mens hun også har til opgave at styre løjerne som en ”Master of Ceremonies” – og det kan jo godt blive lidt af en udfordring med de blå gutter.

Der er virkelig lagt i kakkelovnen til en stærk oplevelse, og lad os lige få slået programmet helt fast her til sidst.

Onsdag 1.11.23 kl. 19:00

Torsdag 2.11.23 kl. 19:00

Fredag 3.11.23 kl. 17:00 + kl. 21:00

Lørdag 4.11.23 kl. 15:00 + kl. 20:00

Søndag 5.11.23 kl. 14:00

KØB BILLETTER HER