Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Selvfølgelig skal du da det. Du er jo allerede kommet så langt.

Og så skal du bare lige vide, at Danmarks største Oktoberfest løber af stablen d. 14. – 16. september på Femøren Amager Strand. Jeps, det er lige ved siden af Metro-stoppet, så det er pænt nemt at komme frem og tilbage.

Det bliver du nok især glad for på hjemturen, for der er garanti for fuld skrald med masser af lederhosen, schlagermusik og øl i stride strømme.

KØB BILLET HER

Ægte Oktoberfest siden 2009

Københavns Oktoberfest startede tilbage i 2009, og siden er den gået hen og blevet Danmarks største og sjoveste af slagsen.

Det skyldes, at der bliver gået all in på den helt rigtige Oktoberfest-stemning, som er på højde med den originale i München. Det er virkelig gennemført, så du kan godt begynde at udvælge de rigtige Lederhosen. Eller Dirndl, hvis du er kvinde, for det hedder den klassiske Oktoberfest-kjole.

Du kan faktisk leje Lederhosen og Dirndl til en aften i teltet, når du tropper op.

Og så er det ellers bare med at sætte dig til rette ved langbordet sammen med gutterne. Her bliver der serveret 1 liters tysk øl i glas – på klassisk manér af Dirndl-piger og Lederhosen-fyre – mens der brager Schlagermusik ud af højtalerne. Der skal ikke mange øl indenbords, før I står op på bænkene og synger med.

Der er nemlig ingen fine fornemmelser eller noget som helst. Bare en skidesjov Oktoberfest, hvor alle har det sjovt.

Entréen er i øvrigt 50 kroner, hvor du så selv skal punge ud for forplejningen, men du kan også springe på en af deres pakker. Her koster en Oktoberfest-billet 475 kroner og inkluderer snacks, pladsreservering (man vil jo gerne sidde oppe foran), 2 liter øl eller 1 liter rød/hvidvin, Tysk Bratwurst og en dessert. Du henter selv maden, når du er sulten.

Hvis du så i stedet vil have servering, kan du springe på VIP-pakken, hvor det hele bliver bragt til dig. Så er det jo egentlig kun en fyldt blære, der kan få dig til at forlade bordet.

Lige meget hvad du vælger, er Københavns Oktoberfest en fest, du aldrig glemmer.

KØB BILLET HER

Oktoberfest