Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvordan du vil strikke din nytårsaften sammen. Du er jo et voksent menneske.

Men nogle gange skader det ikke med lidt inspiration, og det er lige præcis, hvad vi har fundet til dig lige her, hvor du finder 10 stærke bud på en solid nytårsaften lige fra mad og drikke til den gode stil og nytårsknaldet.

Armen, det var da så lidt. Godt nytår.

Nytårsguide

Lækker mad fra Chorines Tapas

Lad komfuret tage en slapper og få din færdiglavede mad leveret direkte til døren. Så er der jo også mere tid og overskud til at hygge med gæsterne.

Og det er lige præcis, hvad du får med Chorines Tapas, der har sammensat en udsøgt nytårsmenu bestående af autentiske spanske lækkerier krydret med de bedste råvarer fra danske leverandører. Det hele er nøje udvalgt, så I kan nyde en god aften med spanske delikatesser i verdensklasse.

Menuen kan afhentes på Frederiksberg, hvor de desuden er behjælpelige med alt til jeres nytårsaften. Du kan for eksempel supplere menuen med en flot nytårsdekoration til vin og bobler eller tre lækre desserttapas.

SE MERE HOS CHORINES TAPAS

Nytårsguide

Blærede bobler fra H.J. Hansen Vin

Jeps, ingen nytårsaften uden bobler, så lad os bare få dem af vejen. Eller, frem på bordet er det jo egentlig.

Her er H.J. Hansen Vin danmarks førende indenfor kvalitetsvine og andre livsglæder med mere end 2.000 eksklusive varer i sortimentet, og vi har derfor fået dem til at udvælge tre flasker mousserende vine til at ledsage dig hele vejen fra nytårstalen til årsskiftet ved midnat. Og sikkert adskillige timer ind i det nye år.

De tre flasker er:

2017 Cava Reserva de la Familia Brut Nature, D.O. Gran Reserva – SE MERE HER

Deutz Brut Classic, AOP – SE MERE HER

Cuvee Chérie Demi-Sec NV – SE MERE HER

SE MERE HOS H.J. HANSEN VIN

Nytårsguide

En skarp skjorte fra Njord8

Nytårsaften er den perfekte lejlighed til at stå knivskarpt, og det er lige præcis, hvad du gør med en skjorte fra Njord8.

Det danske brand har nemlig meldt sig ud af moderæset og vælger i stedet at fokusere på løbende forfinelse af deres skjorter, og resultatet er noget nær den perfekte business skjorte, som er fuldstændigt fri for flygtige modetrends.

Den er tidløs, og barren er desuden sat højt for detaljegrad, kvalitet og bæredygtighed, mens alt er lavet af 100% økologisk bomuld, som er ekstra behageligt at have på. Du kan nemlig sagtens se skarp ud og have det komfortabelt. Også nytårsaften.

SE MERE HOS NJORD8

Nytårsguide

En flaske “FUCK DET GODT” Vodka fra Wild Distillery

Der skal jo sikkert også nogle drinks på bordet, og her er bornholmske Wild Distillery leveringsdygtige med deres bud på en kvalitets-vodka. Den er faktisk så god, at du sagtens kan drikke den rent, og derfor hedder den selvfølgelig “FUCK DET GODT“.

Her kan du forkæle gæsterne med en vodka lavet på økologisk, glutenfri hvede, der sammen med den femdobbelte destillering giver en blød og let vodka med en tør og elegant finish. Så er det bare ekstra fedt, at flasken er pakket ind i et kunstværk fra Poul Pava.

Wild Distillery laver faktisk en hel linje af REN VODKA, som du kan tjekke ud LIGE HER.

SE MERE HOS WILD DISTILLERY

Nytårsguide

Ægte caviar fra Caviarshoppen

Der er ingen grund til at gå på kompromis, når du vil have det bedste, og Caviarshoppen er leveringsdygtige i den fineste caviar.

Her er deres Baerii fra Altona Kaviar et glimrende valg, for Baerii er den mest solgte af de ægte Kaspiske-caviar. Og det er ikke uden grund, for du får masser af kvalitet for skillingerne med stor dybde og Umami i smagen, mens den har rigeligt med kompleksitet til at gøre sig lige så godt på blinis til et glas bobler som til at indgå i både fiske- og kødretter.

Det er den foretrukne variant hos rigtigt mange caviarelskere, og en lækkerbisken til dine gæster.

SE MERE HOS CAVIARSHOPPEN

Nytårsguide

Testvindende Champagne fra Jysk Vin

Når Dronningen toner frem på skærmen med sine sædvanligvis vise ord, skal der jo være noget at skåle med. Her har Jysk Vin gravet i gemmerne og fundet frem til den perfekte Champagne. En Champagne Cuvée Désir Extra Brut.

Det er faktisk den optimale flaske til at kickstarte nytårsaften, for det er en sprød og elegant testvindende Champagne frembragt af Carole Doyard fra de kalkede bakker i Côte des Blancs i Champagne-regionen. Og så passer den desuden perfekt til østers, jomfruhummer, torsk eller andet godt fra havet.

Jysk Vin har i øvrigt et flot udvalg af Champagne, som du finder LIGE HER.

SE MERE HOS JYSK VIN

Nytårsguide

Forevig festen med Myselfie

Jaja, der bliver sikkert taget en hulens masse billeder – hvor en del af dem ryger direkte på SoMe – men med en Myselfie bliver det hele meget sjovere.

Det er nemlig en fotoboks, hvor I på sjoveste vis kan tage hyggelige gruppefotos og de mere fjollede af slagsen, når det hele begynder at blive vildere. I kan tage lige så mange billeder, I har lyst til, og det hele bliver lagt ind i et personligt galleri, som værten har et link til. Her kan I så se dem på selve aftenen og downloade dem til senere fornøjelse.

Og de tilbyder desuden en gratis festpakke med sjove rekvisitter og Myselfie Aktivitetskort til at banke gang i festen.

SE MERE HOS MYSELFIE

Nytårsguide

Kvit nikotinen med NicoSub

Nikotinstop er et af de mest populære nytårsforsæt, og det har aldrig været lettere at gennemføre end nu.

Wakey Pouches er specielt sammensat til at bekæmpe den vanemæssige afhængighed, hvilket gør, at de føles præcis som de nikotinposer du kender. Du får et kick af energi samt essentielle vitaminer og mineraler i hver pose.

Du kan finde alle varianter på Nicosub, fra intense aromaer, der kan mærkes under overlæben, til mildere og frugtige smage, man aldrig bliver træt af.

SE MERE HOS NICOSUB

10 sager der gør din Nytårsaften endnu bedre

Nytårscocktailpakken fra Spiritium Cocktails

Du er da muligvis ganske ferm bag en bar, men med en nytårscocktailpakke fra Spiritium Cocktails kan du læne dig tilbage og tage en slapper med vennerne, mens i alligevel skåler i lækre drinks.

De har nemlig samlet en pakke med eksklusive ingredienser til at lave årets nytårscocktail med gin, æble, marcipan og bobler. Og så selvfølgelig glimmer. Det er jo nytårsaften, og du kan se, hvordan du laver cocktailen LIGE HER.

SE MERE HOS SPIRITIUM COCKTAILS

10 sager der gør din Nytårsaften endnu bedre

Ordentlige nytårsknald fra AFAC

Det er nemmerlig rigtigt. Selvfølgelig skal det nye år skydes godt ind, og hos AFAC finder du et helt hav af fedt fyrværkeri af højeste kvalitet. Både klassikere og mange nyheder, så der er masser at vælge imellem. Også gode tilbud.

Så er det selvfølgelig helt op til dig selv, hvor meget af budgettet, der skal brændes af på krudt, men hos AFAC kan alle få styret lysten helt fra krudtkongen ned til knaldperle-knægtene. Men husk nu for guds skyld at passe på hinanden, når I fyrer fyrværkeri af og brug det rigtige sikkerhedsudstyr.

SE MERE HOS AFAC