Når alt kommer til alt, må man bare erkende, at James Bond er selve personificeringen af alt, hvad der er maskulint. Han drikker som en verdensmand, han nedlægger damer som en gentleman og han slår ihjel som en connaisseur. Hey, det er bare færdigheder, der ligger på hans rygrad. Derfor er det også ret interessant at kigge på de forskellige skuespillere, der har spillet James bond, for at sammenligne deres bedrifter, og der er der faktisk nogen som har gjort. Tak for det. Selvom du jo sikkert har set alle Bond-film forfra og bagfra, har du jo sikkert ikke haft gang i den store statistiske udregning. Så for at gøre det hele simpelt, får du her de nøgne facts. Hvem ved, måske er der nogle overraskelser.

Flest dage i rollen som James BondHer snupper Sean Connery titlen med 4.348 dage. Mellem 1962 og 1983 medvirkede han i Dr. No (1962), From Russia With Love (1963), Goldfinger (1964), Thunderball (1965), You Only Live Twice (1967), Diamonds Are Forever (1971) og Never Say Never Again (1983).Flest drabHer trækker Pierce Brosnan det højeste kort med 135 drab. Det er alligevel en del, og det bliver jo bare mere imponerende af, at han kun har været med i fire film. Ja, det er 33,75 drab per film – de 3/4 er nok noget med, at han bare er millimeterpræcis.

Flest damer

Ja, det har Sean Connery selvfølgelig. Det burde vel være åbenlyst for enhver. I sine 7 film er det blevet til 17 scoringer. Ja, og det er jo ikke bare sådan noget kissemisse, men scoringer gået hele vejen. Vi går jo ikke i gymnasiet længere. Det er ret godt klaret, når man sammenligner med, at samtlige James Bonds har nedlagt 58 damer.

Flest sjusser

Her kan der være noget med moderne druk-kultur, for Daniel Craig indtager førstepladsen med 85 genstande. De er så godt nok fordelt over fire film, men med over 20 genstande i snit, er det jo også nogle solide branderter.

Du kan selv tjekke linket herunder for mere Bond-statistik.

I mellemtiden kan du tage et kig på den sejeste Bond-video nogensinde lige her.