Du har knoklet for dine penge, så det handler om at få det meste ud af det hårde arbejde. Det hjælper den danske investeringsplatform NORD.investments dig med, for de har fundet en løsning til at optimere dit afkast ved at holde omkostningerne på et minimum, og resultatet er en moderne investeringsmåde, hvor din formue yngler bedst muligt. Hvorfor er NORD.investments så lige et hak smartere end de andre muligheder på markedet? Det får du svaret på her i artiklen.

Lad os først starte med at skære ind til benet af konceptet hos NORD.investments her i videoen, hvor firmaets stifter og CEO, Anders Hartmann, forklarer det hele.

Du kan også se mere på deres egen hjemmeside ved at klikke her.

Data er den smarte og moderne måde at investere

Hey, du kunne da sagtens kaste dig ud i dit eget aktieeventyr. Problemet er bare, at al statistik tydeligt viser, at end ikke de professionelle kan slå markedet, hvorfor det er endnu sværere for privatpersoner. Dette skyldes, at udvælgelse af enkeltaktier er både dyrt og pokkers svært, mens det desuden koster penge hver gang du køber og sælger aktier.

Løsningen er data. Ja, binære impulser. Og her er NORD.investments helt fremme i udviklingen med en moderne og datadrevet måde at investere. De bygger porteføljer ved hjælp af indeksfonde til at følge det generelle afkast på markedet, og det betyder, at dine investeringer bliver fordelt på over 4.000 aktieselskaber og 1.500 virksomheds- og statsobligationer, hvilket giver en stor risikospredning med høj sikkerhed og optimering af afkastet i forhold til din risikoprofil.

Det er den smarte og moderne måde at investere på, og resultatet er et højere afkast, mens NORD.investments holder omkostningerne nede uden skjulte gebyrer. Resultatet er en større formue, der ikke bliver spist op af omkostninger. Faktisk er det forventede afkast hos NORD.investments på 6,5% afhængigt af din risikoprofil, og de totale årlige omkostninger er på under 0,75% – det er væsentligt lavere end de fleste gammeldags banker, og en krone sparet er jo en krone tjent. Mange glemmer faktisk vigtigheden af omkostninger, når de investerer. Det er der tænkt over her.

PRØV INVESTERINGSPLANEN VED AT TRYKKE HER

Ny dansk investeringsplatform får dine penge til at yngle

Investering for alle

Du behøver ikke et diplom fra Handelshøjskolen for at komme i gang med at investere. Det tager 10 minutter at oprette sig som bruger hos NORD.investments, og det eneste krav er, at du har en formue på minimum 30.000 kroner, som du vil have til at yngle. Herefter kan du følge med i deres app, hvor du får det fulde overblik over din porteføljes udvikling, og det er med til at sikre fuld gennemsigtighed.

NORD.investments samarbejder med Saxo Bank, og du får fuldstændigt samme sikkerhed, som du får i alle andre danske banker.

Der er altså absolut intet der taler imod denne moderne form for investering, for det er langt smartere end den konventionelle metode. Det er på tide at komme ud af jerngrebet hos de grådige banker, der indtil videre har haft hænderne dybt nede i dine lommer. NORD.investments er ikke bare en smartere investering. Det er også frihed til din formue.