Du er helt sikkert stødt på den let genkendelige karakter Mr Green, der som en anden The Stig fra Top Gear fører sig frem.

Men hvem er han egentlig?

Han er dig. Han er mig. I en optimeret virkelighed, hvor glasset altid er halvfyldt. Han er en verdensmand, der ser muligheder og ikke problemer. Han er en fiktiv karakter opfundet af spilfirmaet Mr Green til at virkeliggøre deres fantasi om den perfekte mand.

Og det er faktisk ret fedt fundet på. Mr Green er nemlig ikke et typisk og stift spilfirma, for de finder på kreative løsninger til at have det sjovt, og er det ikke, hvad det hele handler om her i livet?

Her i artiklen kigger vi på, hvordan den grønne personlighed er opstået, og du kan også springe direkte videre til Mr Green for at se deres muligheder for at krydre tilværelsen LIGE HER,

Kender du myten om Mr Green?

En grøn gentleman med karakter

Når man finder på en fiktiv karakter, der skal repræsentere sine værdier som virksomhed, kan man vel lige så godt gøre det gennemført. Og det har Mr Green gjort med deres grønne verdensmand.

Der er for eksempel styr på hele baggrundshistorien. Hør bare her:

Engang for længe siden på en mørk og kølig aften blev baby Green fundet forladt ved et gammelt børnehjems trin af et ungt par, der straks forelskede sig i den to-årige dreng.

Greens adoptivforældre var eventyrlystne. De levede efter at fylde deres liv med historier og minder, ikke kun materielle ejendele. Betydningen af ​​dette må vi ikke overse, for det ændrede Greens liv. Da Green voksede op, blev han klasseklovnen. I hans selskab var der ingen, som rynkede på næsen. Med en passion for sjov, spænding og leg valgte han at leve livet uden en kedelig dag.

Da han anerkendte Greens store potentiale, blev han taget under vingerne af ​​sin matematiklærer, der selv var en gentleman. Professorens faderlige figur påvirker stadig Green den dag i dag – også stilen med hans keglehat og klassiske paraply. Så snart Green var gammel nok til at rejse ud i verden på egen hånd, voksede hans kærlighed til underholdning og eventyr. På sin rejse mødte han en ukendt kunstner og uden at tøve satsede han stort, tog en chance og åbnede de virtuelle døre til sit online casino.

Resten er, som man siger, historie!

Og sådan hænger det sammen med den grønne mand, som bare vil have det bedste ud af  livet.

SE MERE HOS MR GREEN HER

Kender du myten om Mr Green?