Sponsoreret indhold / Reklame.

Elsker du at rejse, og har du ikke noget imod at fortælle åbent og ærligt om dine rejser og dit liv, så vil det være oplagt for dig at blive rejseblogger.

Det er mest almindeligt at blogge på hobbyplan, men der er også mange, som lever af at blogge. Du skal vide, at du i princippet kan gøre din interesse for rejser til din levevej, hvis du er klar på at arbejde hårdt.

Vælg dine destinationer med omhu

Det er ikke alle destinationer, som er lige interessante at skrive om, hvorfor man bør vælge sine destinationer med omhu. Du har næppe tid og penge til at rejse hele tiden, så tænk dig godt om, før du vælger din næste destination.

Hvilke destinationer der er mest relevante for dig afhænger først og fremmest af, hvilken rejsetype du har valgt at fokusere på, hvis du altså har valgt at specialisere dig i noget. Det kan f.eks. være, at du kun ønsker at blogge om storbyer eller alternativt har valgt, at din blog udelukkende skal handle om skidestinationer. Du har dog også mulighed for at drive en generel rejseblog, hvor du beretter fra hele verden.

Mangler du yderligere inspiration til, hvilken destination du skal besøge næste gang, så se mere her. Du kan bestille en velplanlagt charterrejse allerede i dag.

Investér i et action kamera og andet udstyr

Det er aldrig helt gratis at være rejseblogger, da man skal eje forskellige former for udstyr, hvis man skal kunne dokumentere sine rejser og oplevelser gennem tekst og billeder. Er du ny i blogverdenen, så kan du benytte dig af nedenstående tjekliste:

  • Laptop (letvægt, lang batterilevetid og høj billedopløsning er vigtige fordele)
  • Spejlreflekskamera
  • Action kamera
  • Notesbog (til når du ikke har din laptop i nærheden)
  • Kamerastativ
  • Diverse programmer (redigering af billeder og videoer)

Du kan muligvis klare dig fint med en nyere smartphone og et spejlreflekskamera, men det er også en fordel at eje et action kamera.

Det helt store plus ved et action kamera er, at det kan bruges i stort set alle tænkelige situationer. Action kameraet lader sig ikke slå ud af regn og vind i modsætning til mange kameraer. Mangler du et kamera af den kaliber, så køb dit ideelle action kamera her.

Brug de sociale medier

At opnå succes som rejseblogger handler langt hen ad vejen om at få så mange visninger, besøgende, kommentarer og delinger som overhovedet muligt. De besøgende kommer ikke af sig selv, så du er nødt til at gøre opmærksom på dig selv og din blog, hvis du drømmer om at opbygge en stor følgerskare.

Du kan med garanti få en masse nye følgere ved at være aktiv på de sociale medier. Facebook og Instagram hører til blandt de mest populære sociale medier blandt succesfulde rejsebloggere.