Hvis du er vild med Michael McIntyre, har du nu endelig chancen for at opleve ham her i Danmark, når komikeren kommer til Royal Arena d. 10. februar. Jeps, det er kun en enkelt aften, så du må hellere sikre dig billetter. Det kan du gøre ved at trykke lige her.

Showet er en del af Michael McIntyres Big World Tour, der turnerer over hele kloden, og her kan du opleve ham på slap line, når har skærer helt ind til benet af ganske almindelige hverdagssituationer. Det er en af hans kæmpe forcer, og du får et glimrende eksempel på det i videoen herunder, hvor han fuldstændigt rammer plet i vores forhold til mobiltelefoner.

Masser af succes

Michael McIntyre er ikke kun den største komiker i Storbritannien – han er en af de største i verden. Hans sidste tour, Happy & Glorious, solgte over 400.000 billetter, og hans turné fra 2015 indbragte ham de prestigefyldte nøgler til The O2, for hans imponerende 28 shows i den legendariske arena – det er flere end navne som Take That, One Direction og Prince.

Hans Showtime-tour var den bedst sælgende comedy-tour i 2012, og inkluderede en rekordslående residency i Londons O2 med intet mindre end ti aftener i træk, en tangering af superstjernen Rihannas rekord fra 2011.

De seneste par år har været exceptionelle for Michael McIntyre. I 2013 optrådte han i hele verden for udsolgte arenaer i Sydafrika, Dubai, Australien, New Zealand og Singapore. Hans show i Johannesburg var det største comedyshow i Afrika nogensinde, og hans shows i Dubai vandt en Time Out Best Night Out Award.

På TV er McIntyre også blevet et household name efter hans medvirken i TV-shows som Britain’s Got Talent, Live at the Apollo og hans eget hit-show Michael McIntyre’s Comedy Roadshow. I 2016 vendte McIntyre tilbage på TV-skærmen med sit succesfulde Michael McIntyre’s Big Show på BBC One.

I 2019 peger han fødderne mod verdens arenaer – og danske fans har denne gang endelig muligheden for at opleve ham live herhjemme, når han indtager i Royal Arena med sin Big World Tour 10. februar.


Se andre seje sager om: , ,