Står du med en virksomhed, hvor i mangler hjælpende hænder på daglig bais? Ofte kommer man ud i situationer hvor man bliver nødt til, at ansætte flere folk. Det kan være et ret komplekst projekt, da det kan være svært at finde den rette kandidat.

Ligger du et stillingsopslag op på nettet, får du ofte rigtig mange ansøgere og det kan være svært at finde hoved og hale i dem alle. Finder du ikke den rette kandidat til at starte med, skal du forfra i hele processen, og det er der som regel ikke tid til.

Hvem er det egentlig i søger?

Når man skal finde en ny kandidat, kan det være svært at definere hvem det er man søger. De store spørgsmål er blandt andet ”Hvilken type er det egentlig vi søger?” og ”Hvad er de specifikke kvalifikationer, som den nye medarbejder skal indebære”. Det er derfor vigtigt at man bliver enig med sit team eller sig selv, hvilken type det er man søger. På den måde har du et standpunkt, som er en rigtig god start, på en rekrutteringsproces.

God ide, med hjælp udefra

At ansætte ny folk til ens virksomhed, kan gå hen og blive en rigtig lang proces. Det er tidskrævende, da man ønsker at finde de helt rigtige. Der er også en forventning om, at man finder en person der højner kvalitet frem for kvantitet. Det er en god ide at få hjælp udefra med rekrutteringsprocessen, da der sidder folk og arbejder med rekruttering hver dag og har bedre styr på det. Folk i rekrutteringsbranchen har meget mere erfaring end en selv, og de ved præcis hvad man skal holde øje med. Ved at få hjælp udefra sparer du også dig selv og dit team en masse tid og samtidig øger muligheden for at finde den rette kandidat i første forsøg.

Hos ballisager.dk kan hjælpe dig med din rekrutteringsproces i fremtiden. Ballisager er et landsdækkende og kan hjælpe dig hvor som helst. De har f.eks. både deres rekrutteringsfirma i Ålborg, København, Odense og mange andre steder. Så har du brug for hjælp og skal spare noget tid, så kontakt ballisager.dk, de står klar til at hjælpe dig.

Det koster penge at få hjælp udefra

Det hyppigste kriterie ved at få hjælp fra er, at det koster gerne penge. Man skal altid overveje sine muligheder, når det omhandler ens økonomi. Har du brug for kapital, så kan Lendme hjælpe dig. Her kan du sammenligne dine lånetilbud fra 7 forskellige banker. Hos LendMe behøves du kan at leve én ansøgning, og derefter får du et hurtigt svar, fra de 7 forskellige banker.

Ofte handler det om en investering, som kan gavne sin virksomhed i fremtiden, så derfor skal man altid undersøge sine muligheder, hvis økonomien i virksomheden ikke er til det. Lendme hjælper både til erhvervsdrivende og til privatpersoner.