Når vi går sommeren i møde, og vinterdepressionen så småt har lagt sig, så er det tid til et brag af en fest! Om du er til sommerfest i haven eller tager på festival, så er det vigtigt at have udstyret i orden. Sommerfester og festivaler kan være årets højdepunkt, men det kræver sine forberedelser. Her guider vi dig til, hvordan du skaber den perfekte sommerfest og den uforglemmelige festival!

Gør din sommerfest til festen, folk snakker om

Står du for årets sommerfest? Så har du chancen for at gøre det til festen, der bliver snakket om mange år fremover. Men du skal være klar! Det første du skal erhverve dig er et partytelt. Man kan aldrig være sikker på vejret i Danmark, og det er altid en god idé at have partyteltet klar. Et partytelt er praktisk til alle slags sommerfester. Du kan også anskaffe dig en pavillon, så du kan lave overdækkede områder flere steder på ejendommen. Du kan f.eks. finde pavilloner og partytelte på harald-nyborg.dk, hvor prisen er i bund, så du kan gøre det hele, uden at brænde sommerens budget af på én gang

Nu er gæsterne kommet, hvad skal der så ske? Det er simpelt; folk hygger sig, når de spiser. Især når de spiser grillmad. Derfor skal du have en grill, som kan levere pølserne og andet grillmad. Det meste kan grilles – selv i regnvejr, hvis du stiller grillen under pavillonen. Gør det let for dig selv med en af Harald Nyborgs gasgriller, der er hurtige og lette at tænde op i. Når musikken spiller over anlægget, og folk er blevet småfulde, stiller du dig over til din hjemmelavede grillbar og disker op med nattens kød. Kødet og øllene holder dine gæster i live til sommersolen stiger op igen. Sådan får du skabt en mindeværdig sommerfest, der vil være samtaleemnet i mange år fremover!

Ingen dårlige festivaler – kun dårlig forberedelse

Når sommerfesten er holdt, er det festivaltid. Forberedelse er nøglen til en succesfuld festival, og én ting, som er et must på festival, er teltet. Harald Nyborgs gule festivaltelte bliver med god grund brugt igen og igen. De har dog også mange andre telte, der passer ind på festivalpladsen. Find dem på harald-nyborg.dk eller smut forbi en af de mange butikker rundt i landet. Her finder du alt, du skal bruge til festivalsæsonen som f.eks. kølebokse, gummistøvler, luftmadrasser osv.

Forberedelse er fint, men det handler ikke kun om at være praktisk. Spas og hygge er det vigtigste! Derfor skal der være et opholdsområde i campen, hvor I kan slappe af med en kold øl fra køleboksen. Her kommer din pavillon og partytelt fra sommerfesten ind i billedet. Hvis teltene overlevede strabadserne fra sommerfesten, kan du tage dem med på festival. De vil holde jer i ly for regnen på gråvejrsdage og i skyggen på de varme. 

Campingstole og festivalstole er nærmest valutaen på festivaler. Der bliver ”byttet” i stor stil, og det kan blive en dyr fornøjelse, når man for anden eller tredje gang skal op i butikken og købe ind. Undgå det ved at tage rigeligt med festivalstole med hjemmefra.

Sidst, men ikke mindst: Husk at skrue smilet på og ønsk alle en god festival!

God sommerfest og god festival!