Juletiden og nytår bringer en masse glæder, men også problemstillinger med sig, da det hvert år er et kæmpe ræs når det gælder gaverne og rigtig mange sætter et nytårsforsæt, der kræver lidt ekstra i hverdagen. Der er dog en lang række tips til at gøre det en anelse mere overskueligt, når det når dertil.

Hold fast i nytårsforsættet

Når julen er overstået, går der ca. en uge og så står den på nytårsaften. Nytårsaften bringer som juleaften en masse traditioner med sig, og en af de mest udbredte er at sætte sig selv et nytårsforsæt. Det er meget udbredt at sætte sig et nytårsforsæt i form af at komme i bedre form, at komme i gang med træning og endelig komme til at være i tiptop form. Det kan være en rigtig gode måde at kompensere for den usunde levestil vi alle oplever henover julen. Det er selvfølgelig vigtigt og det sværeste for rigtig mange, at holde motivationen længere tid end bare i januar, det er vigtigt hvis det ikke skal være et nytårsforsæt der kommer igen hvert år.

De fleste mister motivationen når de ikke oplever resultater og det kan det være mange grunde til. De store syndere for manglende resultater på træningen er søvn, kost og hyppighed af træningen. Søvn og hyppighed er forholdsvis let at få styr, men det kan være svært at få styr byggestenene i kosten. Hertil kan kosttilskud i form af proteiner eller kulhydrater fra Bodylab, hjælpe dig med at se resultater og derved sørge for at du ser resultater. Samtidig vil regelmæssig motion mindske symptomerne der opstår ved stress, og du kan derfor helt undgå stress i mange situationer.

Kom godt i gang med det nye år

Det er vigtigt at vi plejer vores egen krop, da der ikke er nogen andre der gør det. Nytår er ikke langt væk, og der er da ikke et bedre tidspunkt at begynde at tage sig mere af sig selv, end når det nye år går i gang. Der findes selvfølgelig et utal af måder du kan pleje din krop på, du kan træne mere, spise mere sundt og du kan være mere udenfor men der er en sidste mulighed som er klart nemmere at benytte for at få et sundere liv.

Der er flere og flere der er begyndt at benytte sig af kosttilskud, oftest høres det i forbindelse med træning i form af protein men der findes også kosttilskud i form af vitaminer, mineraler og fiskeolier. Det kan være en god idé at sørge for at få din tilskud du mangler, da mangel på vitaminer eller mineraler kan svække dit immunforsvar og du kan opleve træthed. Hvis du vil sørge for at du er frisk og foruden sygdom i det nye år, er det en god idé at få et sundt startskud til det nye år, så du kan takle alle udfordringer der kommer din vej.

Hjælp til juleræset

Inden julen nås, er der er helt gaveræs der skal overstås, men det kan være en stor udfordring at finde de rigtige julegave til ham eller hende. Vi kender alle et familiemedlem som har det hele og ikke har noget brugbart på ønskelisten. Det kan være en idé at købe små pynte artikler i form af en lysestage, puder eller andre pyntegenstande til huset. Det er de færreste mænd der ser indretningen som en hobby som mange kvinder gør, og det kan derfor være at de går og mangler noget til hjemmet som de ikke vidste.

Se andre seje sager om: ,