Om lidt er det jul igen, og måske har du endnu ikke fået købt alle dine julegaver til årets juleaften. For mange af os kan julen og julegaveindkøbene være en stressende tid, hvor planlægning, indkøb af mad, gaver og koordinering med familie, svigerfamilie, venner og bekendte alt sammen skal gå op i en højere enhed. Derfor kan det være svært at finde tid til indkøb af de helt rigtige julegaver. Dertil kommer, at gaveindkøb til mænd ikke altid er lige nemt og de fleste af os kender den irriterende type, som ikke ønsker sig noget, men alligevel har forventninger til årets julegaver til ham. Uanset om du leder efter gaven til kæresten, en ven, din far, bror eller et helt andet hankøn, kan det være svært at finde gaven hver gang.

Heldigvis er det i dag blevet dejligt nemt at købe julegaver online på en af de utallige webshops. Du kan gå i gang med nogle af de store webshops og lade dig inspirere af deres kæmpe udvalg af produkter samt bladre igennem deres onlinekataloger til du finder de helt rigtige gaver.

Der er også webshops, som har specialiseret sig i gavegenren og har gjort det endnu nemmere at finde gaven til ham, der har alt, eller ham, som ikke ønsker sig noget. For eksempel kan du hos Gaveideer.dk filtrere produkter hurtigt og nemt efter bl.a. modtager, anledning, pris og type og derved indsnævre søgningen til noget mere specifikt for at spare tid. For at gøre det endnu nemmere har vi her samlet et par gaver, som er sikre vindere under juletræet, så du ikke går galt i byen.

Gavesæt med øl fra hele verden

Alle rigtige mænd kan lide øl, ikke bare én slags øl, men mange forskellige typer øl. Derfor har vi her samlet et gavesæt med øl fra hele verden, som nok skal imponere enhver øl-entusiast.

Masterchef grillkuffert med indgravering

Hvis der er noget, som måske kan konkurrere med mænds glæde for øl, er det deres begejstring for mad og især grillmad. De fleste mænd har en grillmester gemt i maven og med dette personlige grillmester-sæt skal du nok gøre grillaftener for ham til noget helt særligt.

Multi-tool med indgravering

De fleste mænd pryder sig af at være handy og af at kunne klare alle praktiske ting selv. Selvom man selvfølgelig skal kende sine begrænsninger, vil du med dette multi-tool ramme plet hos den handy type, som altid har brug for værktøjet ved sin side eller typen, som måske ønsker at være mere handy.

Krus med billede

Hvis du godt kunne tænke dig at give en gave, som vækker minder hos ham og måske får ham til at tænke på dig en ekstra gang på arbejdet, over morgenkaffen eller når han arbejder i garagen, så har du med dette krus muligheden for at vække hans minder og tanker om dig. Det kan selvfølgelig også være, at du vil sætte et sjovt billede på koppen og give ham et smil på læberne, hver gang han drikker sin yndlingsdrik.

Lommelærke med indgravering

Er manden, du mangler en gave til, måske ikke den øl-drikkende type, men til de lidt stærkere sager, så kan du imponere ham med en helt personlig lommelærke med hans navn på. Måske giver du lommelærken sammen med hans yndlingsdrik, og så er han godt kørende den næste tid.

Last-minute løsning

Er du sent ude og har ikke tid til at løbe i butikkerne, så kan du selvfølgelig også ty til en oplevelsesgave, som leveres direkte på e-mail, så du har mulighed for at overrække et gavekort, selvom du er sent ude. Du finder både kulinariske oplevelser, action & sports-oplevelser med adrenalin-kick samt mere afslappende wellness-oplevelser såsom massage eller spa-ophold.

Selv om du er sent ude eller måske ikke føler, at du har tid til at finde det helt rigtige, så husk at det er tanken, som tæller, og at du kommer langt med en pæn indpakning og en sød julehilsen.


Se andre seje sager om: , ,