Denne artikel indeholder reklame.

Nytårsfesten er lige rundt om hjørnet, og alle kæmper om at få arrangeret den bedste fest med den største wow-effekt. Maden skal skille sig ud, drinksene skal være unikke og underholdningen skal være i top.

Her får du et par gode tips til hvordan du giverne gæsterne en uforglemmelig nytårsaften.

Sæt farver på festen; fyrværkeri skaber stemning

De fleste kan nikke genkendende til at fyrværkeri hænger sammen med nytår. At se på og affyre farvestrålende fyrværkeri på årets sidste aften er en tradition de færreste vil gå på kompromis med.

Holder man selv en nytårsfest, så kan netop et par raketter eller en fyrværkeri-pakke være lige netop det ekstra pift, der gør festen til noget særligt.

Ved at samle gæsterne til et glas champagne og nogle minutters ekstravagant fyrværkeri kan man skabe en fantastisk atmosfære og et festligt humør.

Fyrværkeri fra Fyrværkerieksperten er lige det du søger, hvis du er på udkig efter den uforglemmelige underholdning.

En lækker menu giver en god fest

Maden til en fest er noget alle gæsterne taler om. Tilberedning, kreativitet og anretning er derfor noget du ikke bør gå på kompromis med.

De fleste sammensætter en helt unik menu til nytår, hvor man ikke sparer på de dyre råvarer. Men hvis man vil skille sig endnu mere ud, og forhindre at nytårsmenuen går i glemmebogen, så skal man tænke kreativt.

Man kan f.eks. holde sig til traditionerne, men vælge at præsentere de velkendte retter, som kogt torsk og kransekage, i nye klæder. Eller også kan man forsøge sig med helt nye opskrifter, eksotiske retter og anderledes servering.

Anretningen har en stor betydning for oplevelsen, og ønsker man at gøre smagsoplevelsen til noget særligt, så skal man ikke bare klaske et stykke kød og nogle kartofler på en paptallerken.

Tænk i stedet over opdelingen af ingredienserne, pynt i form af krydderurter og servicen du stiller til rådighed. På den måde får du den fuldendte aften.