Hvis du gerne vil spare penge på dine elektronikkøb, er det oplagt, at du køber dine gadgets i udlandet. Men det er vigtigt, at du holder øje med valutakursen, så du ikke kommer til at betale mere, end du havde regnet med.

Der kan være rigtig mange penge at spare på at købe elektronik i udlandet. Nogle af de ting kan du få langt billigere, andre har du slet ikke mulighed for at få i Danmark. Derfor kan det betale sig for dig, at du enten køber det via nettet, eller at du køber det, når du er på ferie.

Men når du skal købe noget i udlandet, er det vigtigt, at du holder øje med, hvordan kursen på den givne valuta er i øjeblikket. Ikke mindst når det handler om at spare penge. Hvis du køber dyrere elektroniske gadgets, kan selv små udsving i valutamarkedet ende med at blive til mange penge. Derfor bør du altid have adgang til en nu og her kurs, når du skal købe elektronik.

Online valutaomregner gør det nemt at finde her-og-nu-kursen

Den smarteste og nemmeste løsning er, at du finder en valutaomregner som Lunarway, som du både kan bruge derhjemme og i udlandet. Så er det lige meget, om du skal udregne dollarkursen, kursen på pund eller euro. Du får kursen mellem den udenlandske valuta og danske kroner at vide, som den ser ud nu – ikke som den så ud i går for eksempel. Du kan finde den aktuelle dollarkurs her

Når du handler på nettet, kan du have Lunarway åben i en anden fane. Det gør, at du hele tiden kan tjekke priserne på de gadgets, du finder på udenlandske sider, som for eksempel Amazon. Når du er i udlandet, kan du have den åben i webbrowseren på din smartphone. I dag har stort set alle gratis data i udlandet, hvilket gør, at du sagtens kan være på nettet på mobilen, når du er i udlandet.

App eller hjemmeside som valutaomregner

Nogle foretrækker at bruge en app på mobilen til at udregne valutakurser. Det er rigtigt, at det er en smart løsning, men hvis du vil have en opdateret kurs på pund eller dollar, er det ikke den bedste løsning. Mange apps bliver nemlig kun opdateret en gang om dagen. Det gør, at kursen kan have ændret sig meget i den ene eller anden retning, uden at du finder ud af det.

Det er ærgerligt, at du går glip af et godt køb af elektronik, fordi du tror, at din gadget kommer til at være meget dyrere, end den i virkeligheden er. Omvendt vil du også virkelig ærgre dig, hvis du troede, at du gjorde et godt køb, og så finder ud af, at det slet ikke var så godt, når du kommer hjem og får set på dit kontoudtog. Derfor er den bedste løsning, at du har en valutaomregner som Lunarway.com åben på din mobil i stedet. Læs mere her om, hvilke valutaer du kan omregne via siden udover britiske pund og dollars.


Se andre seje sager om: