Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Har du en tendens til at drikke for meget, og begynder det at blive et reelt problem i din hverdag? Eller har du en person tæt på dig, som udviser tydelige tegn på alkoholisme?

Om end du selv har en afhængighed, eller er pårørende til en alkoholiker, er det et misbrug som ikke kan stoppes på egen hånd. Det kan tage lang tid for en alkoholiker at indse, at der faktisk er et problem, og endnu sværere er det at tage en beslutning om at gå i behandling.

Hos behandlingscenteret Det Gode Liv tilbydes professionel hjælp, til dig der kan nikke genkendende til ovenstående.

Vejledning døgnet rundt

Det kan være svært at tage det første skridt i den rigtige retning. Det kræver viljestyrke at få det bedre. Alkoholisme kan opstå genetisk, gennem social arv eller i forbindelse med et traume, hvor man tyede til druk. Det vigtigste, hvis man skal behandles, er at man kender årsagen til sygdommen. Det er noget, som man skal bruge dygtige terapeuter for at finde ud af.

Du kan få kontakt til Det Gode Liv alle timer i døgnet, hvis du ønsker dig en uforpligtende snak om enten din egen eller din nærmestes situation. Ved at række ud gør du en kæmpe forskel. Alkoholisme kan føre til kortere levetid, og det påvirker ikke kun en selv, men også alt nærtstående familie.

Sådan foregår behandlingen

Den alkoholbehandling der tilbydes, bliver skræddersyet af professionelle. Ingen mennesker er helt ens, og der er derfor forskellige måder at få hjælp på.

Der er mulighed for at gå i døgnbehandling, hvor man får tildelt et værelse. Her går man blandt andet til undervisning og mindfulness, samt har gruppeterapi og individuelle samtaler. Det er et bredt favnende forløb, hvor man bliver taget i hånden gennem alt det svære, der kommer med et misbrug. Der tilbydes også hjælp til de pårørende til personen i behandlingen.

Derudover kan man også få ambulant behandling, hvis det skal passe sammen med arbejde og familie. Her går man til samtaler 1-2 gange om ugen. Dette kan gøres helt anonymt og udenfor arbejdstider.

Tag en beslutning om et bedre liv

Det er aldrig for sent at ændre sit liv, og hvis et alkoholmisbrug på den ene eller anden måde er noget, som påvirker dig til daglig, så ring til Det Gode Liv, og hør mere om, hvad de kan gøre for dig og din situation.