Den store besættelse af en veltrænet krop er måske pænt meget overdrevet. I virkeligheden handler det jo om at have det godt med sig selv, og hvis du synes, din krop er fin, så kan det være lige meget, hvad alle andre synes.

Så kan det da godt være, at de fleste tror, det er nødvendigt at være trimmet for at tiltrække damernes opmærksomhed. Men nu viser en ny undersøgelse, at det slet ikke ikke er tilfældet.

Undersøgelsen er udført af den amerikanske fitnesskæde Planet Fitness, og så kan det da virke mærkeligt, at et firma baseret på træning rent faktisk påviser, at det ikke gør noget at have Barolo-patter, men virkeligheden er nu engang, hvad den er.

Nå, men undersøgelsen opdagede, at hele 61% af de adspurgte kvinder faktisk syntes, at en dad bod var mere sexet end en sixpack. Det er alligevel ret højt, og den nærmere forklaring er, at en mand der ikke går så meget op i sin krop er mere selvsikker og hviler mere i sig selv. Det er åbenbart langt vigtigere end store muskler.

Og hvad kan vi så bruge det til? Jo, ikke særligt meget. Hvis du selv er glad for din krop, betyder andres mening ingenting. Så er det lige meget, om du har en farkrop eller en kæmpe sixpack.