Når man bliver ældre, er det ikke altid lige let at finde tid til kammeraterne. Da man gik på studie, var spørgsmålet ikke om man skulle hænge, men hvor og hvornår på dagen. Det er selvfølgelig ærgerligt, men det er også en naturlig udvikling i det at blive ældre.

Når man bliver ældre, får et rigtig job og en familie, der skal brødfødes, bliver man simpelthen bare nødt til at prioritere anderledes. Til gengæld får man også andre muligheder. Med et større rådighedsbeløb til sin disposition, har man mulighed for at lave nogle andre mere eksklusive ting. Det kunne for eksempel være en herretur til det forjættede land, USA, på den anden side af Atlanten. Det følgende er en guide til, hvordan sådan en tur kunne udarte sig.

Planlægningen

Det er altid en god idé at bestille billetter i god tid, hvis man skal købe flybilletter til USA. Jo tættere man kommer på afrejsedatoen desto dyrere bliver billetten. Selvom du formentlig har en bedre økonomi end for 5 år siden, betyder det ikke, at du skal smide penge ud af vinduet.

Undersøg de forskellige mulige destinationer på forhånd, og hvad der er muligt på de forskellige datoer. Der er rigtig, rigtig mange mulige ture, så det handler altså om at planlægge i god tid. Et rigtig godt bud på en tur kunne være at tage til vestkysten. Her kan du starte oppe nordpå for derefter at køre syd. Mere præcist kunne det være ved at starte i San Fransisco for derefter at tage mod Los Angeles og San Diego. Disse tre byer er alle sammen super fede, og har noget forskelligt at tilbyde.

Hvis I er friske på en vild oplevelse, kan I efter San Diego tage til Las Vegas for at feste igennem. Los Angeles ligger ikke meget mere end 5-6 timer fra San Diego, så det er bestemt ikke en umulig tur.

Hvis dette bliver den valgte tur, skal du huske barbergrejet. Det er helt ekstremt varmt i Las Vegas, og hvis du er den heldige ejer af et stort skæg eller noget langt hår, er det på grund af varmen nok en god idé, at foretage en barbering, inden du rammer ørkenen.

Pakningen til turen

Når du skal afsted længere tid, og der er mange forskellige aktiviteter på programmet, er det vigtigt, du er grundig i din pakning.

Det indbefatter først og fremmest tøjet. Du skal både pakke til en klassisk storbysoplevelse i form af San Fransisco, en meget moderne by i form af Los Angeles og til en strandferie i San Diego. Desuden skal du have festtøjet i orden, da der i flere diskoteker er dresscode.

Det kommer selvfølgelig an på om du eller I har en kæreste eller kone derhjemme. Hvis ikke, kommer noget af turen formentlig også til at handle om piger. Det skal du være forberedt på i din pakning. Hvis du for eksempel har rejsningsproblemer, kan du komme denne problematik til livs ved at medbringe viagra. Husk desuden kondomer, da du meget nødigt skulle smittes med en eller anen kønssygdom.

Vær impulsiv

Selvom det er godt at være velforberedt, handler det også om at gribe nuet, når mulighederne byder sig. Amerikanerne er et virkelig åbent folkefærd, og de kender naturligvis de forskellige aktiviteter bedre end jer. Hvis I bliver tilbudt eller rådet til at gøre noget bestemt, er der er en rigtig god sandsynlighed for, at det ville være rigtig sjovt.

Man kender det jo alle sammen godt. De fedeste og bedste feste er ofte de spontane og impulsive. Sådan er det til dels også i forhold til at rejse.