Sommeren står for døren, og den er for manges vedkommende lig med rejser i varmen, men for andre er det højsæson for sport! Mange store sportsbegivenheder løber af stablen, og du har muligheden for at se dem gratis uanset hvor i verden, du befinder dig.

De fleste mennesker er efterhånden i besiddelse af en smartphone eller en tablet, og du kan nu bruge den til at se sport fra hele verden. Uanset om du sidder i bussen eller ligger hjemme i sofaen, så kan du finde live streams til lige præcis den sportsbegivenhed, du vil se.

Ved at bruge sider som denne her kan du blandt andet se French Open, hvor Caroline Wozniacki kæmper for at vinde sin første Grand Slam. Derudover kan du følge langt de fleste store tennisturneringer i løbet af året ganske gratis.

Hvis du er interesseret i fodbold, så er der flere turneringer i juni måned. Mest interessant for danskere er U21-europamesterskabet, som afholdes i Polen. Niels Frederiksen kan stille med en stærk trup, som blandt andre består af Superliga-topscoreren Marcus Ingvartsen og Celta Vigo spilleren Andrew Hjulsager.

Nogenlunde samtidigt spilles Confederations Cup, hvor du har muligheden for at se de tyske verdensmestre i kamp. Turneringen spilles i Rusland som opvarmning til VM-slutrunden næste sommer, og nogle af de helt store landshold deltager i turneringen.

Mange danskere forbinder juli måned med Tour de France, som afholdes fra 1. til 23. juli. I år skydes løbet i gang med en prolog i Düsseldorf inden feltet runder Belgien og Luxembourg på vejen til Frankrig og Paris, hvor det hele som sædvanligt afsluttes.

Modsat tidligere, hvor du var tvunget til at sidde foran fjernsynet, hvis du ville se sport, så kan du følge med overalt. Det kræver blot, at du ejer en smartphone eller tablet, og så kan du se dit favorithold i kamp. Det kaldes live streaming, og det adskiller sig ikke synderligt fra det klassiske TV-signal, som du kender i forvejen. Besøg Mesterbold, som udover live streaming, også byder på optakter, nyheder og meget andet fra sportens verden.