Manddom og øl går som oftest hånd i hånd og skal der ses fodbold sammen med kammeraterne, er øl oftest det foretrukne valg. Men sådan behøves det ikke længere at være. Et par gode, kvalitetsvine kan nemlig sagtens sørge for aftenens gode stemning.

En fodboldkamp, bliver altid lige det mere spændende, hvis man har oddset på den. Det samme gør sig også gældende for vine. Jo mere risikable kampene er, jo højere er gevinsten. Handler du med investeringsvine, ses der, at jo ældre og mere sjældne vinene er, jo højere pris kan du sælge dem for. Man kan hermed se sin vininvestering som én lang fodboldkamp, hvor gevinsten øges, jo længere tid du venter med at sælge.

Hos Fine Wine Invest investerer man i særdeles gode kvalitetsvine, som afvikles på auktion i London. Investering af vin afhænger af hvilket område vinen er fra, om den er i original uåbnet indpakning, hvilken årgang den er fra og hvor mange vine som er produceret af sin slags. De bedste investeringsvine er ofte fra Bordeaux området i Frankrig. Her er de god til at finpudse aromaen til de forskellige årgange. Men også andre områder med bestemte årgange er værd at søge efter, hvis du ønsker en mere solid investering. Find investerings inspiration på et bredt udvalg af unikke vine.  

Det smarte ved at investere i vine, er at udbuddet af en årgang ikke kan stige, da der kun kan blive produceret et vist antal af hver årgang. Jo længere tid der går, jo færre vine af en bestemt årgang forbliver på markedet. Dermed kan du sikre dig at udbuddet aldrig vil blive større og dermed opnår en større efterspørgsel.

Ønsker du at købe eller sælge investeringsvine, så kan du her læse mere omkring hvordan vininvestering er vejen for dig.

Det er dermed ikke sagt, at øl ikke hører sig hjemme til en god fodboldkamp, der er heldigvis stadigvæk plads til både at være lidt en drengerøv og en “rigtig” mand 😉