Denne artikel er lavet i samarbejde med Magasin

“Julen varer længe, koster mange penge.” Sådan er det nu engang. Men hvis du ikke har pengene lige nu, kan du kvit og frit få et Julekort hos Magasin og betale pengene senere.

“Jamen, hvad så med de skjulte udgifter, tænker du?” Dem er der ikke nogen af, for der er hverken renter eller gebyrer. Det svarer altså til, at Magasin låner dig pengene, og det eneste de kræver retur er, at du bruger beløbet i et af deres varehuse. Så er det jo heldigt, at de sælger stort set alt mellem himmel og jord, så du altid kan finde gode Julegaver i Magasin.

FÅ FINGRENE I MAGASINS JULEKORT HER

Magasins nye Julekort giver dig op til 5.000 kroner kredit uden renter og gebyrer

Sådan virker Magasins kort til Juleshopping

Det kunne faktisk ikke være meget lettere.

Du går ind på Magasins hjemmeside LIGE HER, og så bestemmer du dig for, om du skal bruge 3.000 kroner eller 5.000 kroner. Herefter ansøger du via onlineformularen eller ved at sende en SMS.

Kortet er gratis at oprette, og du kan bruge det i alle Magasins fysiske butikker – ikke på nettet.

Og så skal du jo selvfølgelig betale pengene tilbage igen. Det gør du ved 10 månedlige afdrag på 299 eller 499 kroner, og du betaler løbende måned plus 1 måned. Det betyde, at hvis du opretter dig her i December, skal du betale første gang til Februar.

HUSK – der går 14 dage fra oprettelsen til du har kortet i hånden, så hvis du skal nå Julegaverne, skal du oprette dig senest tirsdag d. 10. December.

Magasins nye Julekort giver dig op til 5.000 kroner kredit uden renter og gebyrer

Magasins Gave Shopper klarer dine Julegaver på 1 time

Uanset, om du benytter dig af Magasins Julekort eller i forvejen har masser af penge på lommen, kan du benytte deres Personlige Gave Shopper til at få styr på Julegaverne.

Du booker bare en tid LIGE HER, hvorefter du møder op din lokale Magasin, og så fremviser Gave Shopperen de udvalgte gaver og forklarer, hvorfor gaverne er valgt. Så kan du vælge at springe på eller stå over, og når du har besluttet dig for, hvilke gaver der skal med hjem, bliver de pakket ind og er klar til at tage med. Det kunne ikke være meget lettere.

Så er der vist også ved at være styr på Julen i år.

 


Se andre seje sager om: