Det er ingen hemmelighed, at alkohol er en stor del af den danske kultur. De unge i landet lærer for en ung alder, at man skal drikke alkohol for at være en af de seje, men behøver det at være sådan?

Der er sikkert, nogle der tænker:

De kan bare lade være med at drikke, hvis de ikke har lyst til at være med.

Spørgsmålet er:

Kan de virkelig det, hvis de gerne vil blive inkluderet i fællesskabet?

Der er desværre en stor del af de unge, der ikke tror, det kan lade sig gøre, hvilket fører til, at fodboldskoene bliver skiftet ud med øl og en tur i byen. Løsningen for mange unge er, at de skal finde den gyldne middelvej, hvor de kan være ude og bygge et socialt liv med deres venner, men samtidig kunne sige nej til at drikke, så de kan fokusere på deres sport og mål.

Mange mænd glemmer deres maskuline identitet

I det moderne samfund, hvor de fleste er mænd blevet opdraget af kvinder, er det let at glemme vores maskuline identitet. Vi vælger i stedet at agere ligesom flertallet, hvilket fører til en identitetssplittelse, hvor vi på den ene side gør ligesom alle andre, men ved vi har potentiale til mere.

Problemet er, at vi langsomt dræber vores sjæl som mænd, når vi ikke følger vores potentiale, og vi sætter derved os selv op til et miserabelt liv.

Hvis du beundree maskuline forbilleder som Cristiano Ronaldo, Arnold Schwarzenegger eller Richard Branson, skal du for alt i verden følge den stemme du har i hovedet, som siger at du har et større potentiale.

Brug tiden på at finde dit mål og dine værdier

De største mandlige forbilleder i verden er ikke rigtige mænd, fordi de har mange penge, store biceps eller er gode til deres sport. De er rigtige mænd, fordi de kender deres mål og værdier og lever efter dem.

Det er derfor vigtigt, at du bruger tid på at finde ud af, hvad du gerne vil blive husket for, og hvad dine værdier er. For mange kan det virke svært at finde ud af, hvem de er, og hvad deres værdier er, hvilket er helt naturligt, når du ikke har gjort det før.

Det er tid til at steppe op som mand, og sætte dine egne mål, bestemme dine egne værdier og leve efter dem.

Byturene er med til at bygge dine sociale færdigheder

Selvom du skal følge dine mål og drømme, skal du ikke droppe byturene og hyggen med vennerne. I stedet for at drikke dig fuld, som du måske er vant til, skal du i stedet droppe alkoholen så meget som muligt. Årsagen til du skal holde fast i en bytur i ny og nå er, at det er med til at udvikle dine sociale færdigheder både med dine venner og kvinder. Når du ikke drikker, bruger du både mindre penge på øl og iPhone reparation samtidig med, at du bedre kan overføre dine sociale færdigheder til resten af livet.

Find nye venner med samme ambitioner

Den letteste måde at finde nogle venner der deler dine ambitioner for livet, er ved at kigge efter lejligheder til leje, hvor du flytter ind sammen med en roommate, der også har høje ambitioner. Hvis dit mål er at blive professionel cykelrytter, behøver din nye roommate ikke eje en dyr Specialized cykel og have ambitioner om at ville blive cykelrytter, men han skal have ambitioner om at blive professionel inden for sin egen sport.