Denne artikel indeholder sponsorerede links

En date er et, forhåbentlig, spændende møde med et andet menneske. For dig som er aktiv på datingscenen, eller som ønsker at blive det, kan du finde lidt inspiration til din næste date ved at læse med her.

Tænk kreativt- få en bedre date

En traditionel date består oftest av en god omgang mad, et par drinks, nogle mere eller mindre givende samtaler, og hvad der ellers hører sig til. Men faktisk kan det være en god ide at lave noget lidt anderledes på date, for at lære hinanden lidt bedre at kende, og at udfordre sig selv.

Det at invitere en date med til koncert, er altid en god ide, da musikken kan være med til at vise hvem du er, og skabe en fælles oplevelse, som kan være med at sætte den rigtige stemning for en hyggelig aften. Et besøg i teateret, kan være det der skal til for at starte en god, og dyb samtale. Det kan også være du skal være endnu vildere, og invitere din date med på klatring eller et dykkerkursus. Hvis du ønsker at have en date udover det sædvanlige, så kunne det måske vær en ide at inviterer din date med på et faldskærmshop. Du skal selvfølgelig overveje, hvad din date ønsker at lave, og hvad for en type det er du skal på date med. 

Det vigtigste er at du prøver at finde noget overraskende, noget som siger nogen om hvem du er og samtidig noget som viser at du har gjort dig umage. En vellykket date, kan være en god start på noget som måske kan ende op med at blive til kærlighed.

Find din date online

Mange møder en ny date igennem fælles venner, i arbejdssituationer, til fritidsaktiviteter, men mange er begyndt at finde dates online. Der findes forskellige online platforme, der du kan møde ligesindede legekammerater, nysgerrige partnere, eller måske livslang kærlighed. Fordelen med at lede online, er at du helts sikkert kan finde nogen som er på jagt efter præcis det samme som du er.

Find en fræk date i aften, ved at undersøge mulighederne som ligger i sexdating, måske var det noget for dig?

Hvis du er nysgerrig på at finde en date, som har mere erfaring end dig selv, så kan du måske prøve cougardating. Hvad er cougar dating, tænker du måske? En cougar er betegnelsen for en kvinde over 40, som dater yngre mænd. Oftest helt uden forpligtelser, og uden lysten til et varigt forhold.

Mulighedernes marked

Uanset om du er på jagt efter den eneste ene, eller om du bare vil finde en legekammerat med samme ønsker som dig selv, så er der muligheder for at finde nogen som passer til dig, online.