Dette indhold er sponsoreret

Dette års fodboldturneringer har været præget af overraskelse og inkonsistens. Mange af de absolut største klubber i Europa har oplevet formsving, som man som seer af fodbold ikke har været vant til i mange år. Vi bringer her en oversigt over, hvordan det står til i de største ligaer i Europa.

Spanien

I Spanien ved stort set alle, at der normalt er to (tre, hvis Atletico Madrid inkluderes) hold, der kæmper om at kunne kalde sig selv for spanske mestre. Det er Real Madrid og Barcelona – og i år er det ikke anderledes. Således ligger Barcelona lige nu øverst i La Liga med 58 point, mens Real blot er et enkelt point efter. Real slog ellers Barca i derbyet El Clasico, men tabte ugen efter mod ellers kriseramte Real Betis.

Mesterskabet er på ingen måde afgjort i Spanien, og det bliver blot spændende at se, hvem af de to magtfaktorer, der løber med titlen. Hvis du er interesseret i at se råd og tips på blandt andet top 4 i La Liga kan du læse om ekspertråd odds her. Hvis man er godt forberedt kan det godt lade sig gøre at finde nogle rigtig spændende og indbringende odds.

England

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at Liverpool i år dominerer den engelske liga. På trods af en række svingende resultater på det seneste, er Liverpool foran med mere end 20 point i Premier League, og det er blot et spørgsmål om tid, før de kan kalde sig mestre.

Det spændende i år bliver således at følge kampen om de fire øverste pladser (som principielt kan blive 5, da Manchester City på andenpladsen står til at blive udelukket fra næste sæsons Champions League). Denne kamp ligger lige nu mellem Chelsea, Wolverhampton, Leicester og Manchester United, sidstnævnte i forrygende form for tiden.

Italien

I Italien har de en af de mest spændende mesterskabskampe i mands minde. Her ligger en blodig trekantsduel mellem Inter, Lazio og Juventus. Sidstnævnte har netop vundet en uhyre vigtig duel med netop Inter, som lige nu ligger på tredjepladsen. Øverst i tabellen ligger Juventus med 63 point, Lazio blot et point efter med 62 point, og så kommer Inter med 54 point – dog med en kamp i hånden.

Det er altså en kamp, som bliver værd at følge til sidste spillerunde.

Tyskland

I Tyskland er der ligeledes en rigtig interessant mesterskabskamp i gang. Dortmund har med tilgangen af norske Haaland virkelig fået gang i resultaterne, Leipzig flyver af sted med blandt andre danske Yussuf Poulsen, og Bayern har vundet næsten 15 kampe i træk med deres nye manager.

Det er også sidstnævnte der ligger bedst i ligaen. Bayern fører efter 25 kampe ligaen med 55 point, Dortmund har 51, og RB Leipzig ligger med 50 point. Værd at nævne er også Mönchengladbach, som blot er 6 point efter Bayern på fjerdepladsen med 49 point.

Frankrig

I Frankrig plejer PSG at vinde mesterskabet, og i år det ikke anderledes. Pariserne fører mesterskabet suverænt, og Marseille er nærmeste forfølger. Lige nu ligger Rennes på en flot og noget overraskende tredjeplads i Ligue 1.