Dette er sponsoreret indhold.

Det er igen blevet den tid på året, hvor du skal finde den helt perfekte jule- eller fødselsdagsgave til en mand du holder af. Især kvinder går meget op i at finde den helt rigtige gave, og det er kun en fordel for mændene, men en svær opgave for kvinderne – uanset om det er til kæresten, faren, broren eller vennen. For hvad skal man gøre, når ønskelisten er ikke-eksisterende og man er træt af at give underbukser og strømper? Du kender sikkert typen: manden der aldrig ønsker sig noget, da han ifølge sig selv, allerede ejer alt. Det sætter dig i en kattepine, men en gavejagt uden ønskeliste kan også være sjov, da din kreative side her bliver testet. Det er dog nemmere sagt end gjort at finde den helt rigtige gave, og hvis du stadig er i tvivl, så læs med her.

Giv et tidløst herre ur

Et ur er en klassisk og tidsløs gave, som vil gøre enhver mand glad og overrasket. Herre ure findes i mange prisklasser og design – du kan finde et ur i både sølv, guld, sort, hvid og i et væld af farver. For at tage en beslutning om det helt rigtige ur kræver det, at du ved hvad modtagerens stil er. Er hans stil sprudlende og farverig, så kunne et farvet ur måske være sjovt, men har han derimod en klassisk og nedtonet stil, så er et klassisk og elegant ur i guld eller sølv nok det rette valg.

Giv ham en oplevelse for livet

En oplevelsesgave er en mulighed for at forkæle manden på en unik måde, som er valgt specielt til ham. Du kan enten vælge at tage den nemme løsning og købe en smartbox eller selv skrive et fint kort – måske med nogle billeder, en sød hilsen og beskrivelse af oplevelsen han enten selv skal have, eller som i skal ud og have sammen. En oplevelse er noget man både kan glæde sig til og mindes i lang tid efter. Der findes en oplevelsesgave til alle, om det er et spa-ophold, faldskærmsudspring, gokartkørsel, en selvfunden oplevelse eller noget helt andet.

En god bog

Rigtige mange mænd elsker en søndag aften med en fadøl i hånden og en fodboldkamp på fjernsynet. Generelt nyder rigtige mange mænd at se fjernsyn,have forskellige elektroniske gadgets og game på deres computer. De har måske ikke fået øjnene op for at læse gode bøger, da det umiddelbart lyder uinteressant. Det er her du kommer i billedet: giv en god bog, og hjælp ham med at komme lidt væk fra alt den teknologi.