Sommeren er over os, og dermed er det højsæson for festivaler og udendørs oplevelser. Det er alt sammen meget godt, men da vi jo stadig residerer på den helt særlige del af planeten, hvor sommer er et forholdsvis vidt begreb, er det værd at tage sine forholdsregler i forhold til eventuelle skybrud. 

Mobilen skal beskyttes

Det er svært at forestille sige, at man ikke ville medbringe sin mest trofaste følgesvend, nemlig mobilen, til alt man kunne finde på at foretage sig i det danske sommerland. Men uanset om du skal på kanotur med drengene, på festival og sjappe i mudder, eller måske på vandretur i de bornholmske klipper, så skal mobilen med garanti med. Og uanset hvilken (om nogen) af disse aktiviteter du begiver dig ud i, er der risiko for, at mobilen lider overlast og må lade livet. Det kan enten være som følge af en decideret drukneulykke – ja, de er stadig ret sarte med vand, sådan nogle smartphones – eller det kan skyldes et tab. Uanset hvad, er der næppe noget mere frustrerende end når mobilen går i stykker. Specielt hvis det kunne have været undgået.

Det er jo aldrig til at vide med sikkerhed, om tragedien kunne have været undgået, men ved at sætte noget god beskyttelse i form af et cover og et lag panserglas, er man under alle omstændigheder mere sikker end uden.

Hvad enten du har en iPhone, og som sådan er på jagt efter et godt iPhone cover – eller om du er mere Android, og derfor hellere vil se på et Samsung cover, så er der for alvor noget at vælge imellem. Det kan være svært at se skoven for bare træer, men som det er med det meste i denne verden, så har pris og kvalitet det med at hænge sammen. Så selvom du måske kan få et lækkert iPhone cover til en 20’er i kiosken, så er det næppe helt på niveau med det, der koster et par 100, og som forhandles af en regulær fagmand. Der kan selvfølgelig være masser af undtagelser, og det vigtigste er da også bare, at telefonen har et cover på, hvis uheldet skulle være ude – men det ændrer ikke ved, at pris og kvalitet altså ofte har noget med hinanden at gøre. Også når vi taler mobilcovers.

Panserglas

Panserglasset er en gammel nyhed, men det gør den bestemt ikke dårligere. Tværtimod. Mange har måske et lidt anstrengt forhold til panserglas, men teknologien er blevet bedre, glasset er blevet tyndere og det hele er blevet mere lækkert. Dermed er panserglas ikke hverken kikset eller passé, men derimod en pissegod idé, der virkelig kan spare dig for nogle dumme penge. Det er nemlig ret dyrt, at få sådan en iPhone skærm skiftet.

Tag dine forholdsregler

Prøv lige at overvej, hvis du kom ud af døren uden dit ur. Øv, men pyt – det går nok. Prøv så at forestil dig, du kommer afsted uden din smartphone. Det er næsten ikke til at visualisere, vel? Derfor bør du også tage de fornødne forholdsregler – uanset hvor spejder-agtig du måtte føle dig – da det trods alt er bedre at være på den sikre side. F.eks. kan du få nogle ret fede dykkercovers til din smartphone, så du ikke skal være bange for hverken regn eller Gudenå.