Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Bobler, konfetti og god mad er alle elementer, de fleste tænker på, når de forestiller sig en fantastisk nytårsaften. Det er en hel særlig aften, hvor man for alvor kan skrue op for festlighederne. Hvis det er dig, der står for at planlægge nytårsaften i år, så kan du med fordel læse et par tips til at få aftenen til at gå op i en højere enhed.

Nytårsaften er kendt for at være den mest festlige aften på året. Her er fejring i fuld fokus, så der skal selvfølgelig planlægges den helt perfekte nytårsaften. Der skal være masser af glitter, konfetti og gode drikkevarer. Her skal selvfølgelig spises en fantastisk nytårsmenu, ses den danske dronnings tale og hoppes ind i det nye år ved midnat. Alle de gode traditioner, der er med til at afslutte det gamle år og byde velkommen til det nye. Hvis du gerne vil planlægge den bedst mulige aften, så læs fem tips til at planlægge den allerbedste aften for dig og vennerne.

1. Inviter de helt rigtige gæster

En fest er kun så god som de gæster, der er med til den. Derfor skal du selvfølgelig invitere de helt rigtige mennesker til din fest. Overvej først, om du vil have en lille sammenkomst eller en stor fest. Derefter kan du begynde at invitere det helt rigtige hold til at skabe den allerfedeste fest.

2. Planlæg den skønneste menu og drikkevarer

Der er to ting, der står helt centralt for en fantastisk nytårsaften. Det er selvfølgelig mad og drikke. Brug lidt tid på at planlægge den mest overdådige nytårsmenu med alle de lækre ting, som du og dine venner elsker. Du kan tænke over, om det skal være portionsanrettet eller en lækker buffet. Dertil kommer selvfølgelig drikkevarerne. Man kan med fordel tænke over, hvad der passer bedst til den menu, man har planlagt. Derudover skal der der selvfølgelig være bobler til at fejre aftenen med manér.

3. Udvælg det mest festlige pynt

Pynt har en helt særlig evne til at løfte en fest. Særligt nytårspynt er meget kendetegnende, og derfor skal der selvfølgelig være masser af den. Du kan tænke over, om du vil gå med et bestemt farvetema for festen, eller om du vil blande forskelligt sammen til en blandet konfettipalet. En af de sjoveste ting ved nytårsaften er også at have masser af konfettikanoner og bordbomber, som kan poppe i løbet af aftenen.

4. Planlæg særlig underholdning

Hvis man vil planlægge den sjovest mulige fest, så er underholdning et must. Det er en god måde at få samlet gæsterne og skabe en mindeværdig øjeblik i fællesskab. Det kan være i form af et spil eller en en quiz, der skaber noget festlig interaktivitet.

5. Hav bobler klar til midnat

Der er et helt særligt tidspunkt på aftenen, som selvfølgelig er midnat, når der skal hoppes ind i det nye år. I Danmark er der tradition for, at man stiller sig op på noget, som man efterfølgende kan hoppe ned af, når klokken slår tolv. Her skal man selvfølgelig have bobler klar, der markerer fejringen af det nye år.