Mors dag er lige om hjørnet, og som de fleste mænd ved, så bliver mor altid glad, hvis man husker at købe en gave til hende. Mandesager.dk giver dig her 5 tips til hvordan du kan finde frem til en gave uden at spendere alt for mange penge. 

Inviter hende på tur

Der findes mange firmaer som arrangerer guidede ture rundt i de danske byer. Dette er en god måde at bruge en eftermiddag sammen med din mor på, samtidig med at du udvider din viden omkring Danmarks historie. Derudover kan de fleste guidede ture købes til under 200 kr. per person.

Den klassiske – blomster

Den måske mest klassiske måde at fejre sin mor på, er ved at købe blomster til hende. Det glipper aldrig, men det kan dog være en dyr fornøjelse, hvis man vælger at vente med at købe blomsterne på selve dagen. Sørg derfor for at være ude i god tid og søg evt. efter tilbud online. F.eks kan man på Kupon-Rabat finde gode rabatter til Interflora.

Inviter hende på restaurant

Hvis du har pengene til det kan du invitere hende på restaurant. Dette behøver ikke at være dyrt, hvis man bruger lidt tid på at finde den rigtige restaurant. F.eks. er der flere restauranter hvor man kan medbringe sin egen vin til maden. Dette er en god måde at spare mange penge på.

Køb hende de nye løbesko, hun ønsker sig

Det er blevet noget af en trend at være aktiv som pensionist. Det virker jo nærmest til, at ældre er mere aktive når de er gået på pension, end de var, da de stadig var på arbejdsmarkedet. Er din mor startet til løbetræning eller til yoga? Så er mors dag en god lejlighed til at købe hende de nye løbesko eller den nye yoga træningsmåtte. Alt dette kan man købe på f.eks. Zalando. Derudover kan man finde gode rabatkoder til Zalando på spareplatformen CupoNation.

Inviter hende på hjemmelavet mad

Den måske billigste måde at fejre sin mor på, er ved at invitere hende hjem til mad i lejligheden. Hvis du ikke selv gider, at gå ned i supermarkedet og købe ind til lejligheden, kan du altid bruge online supermarkedet Nemlig.com og du kan finde et godt tilbud til Nemlig.com her på Rabattjek.