Er du klar til at tage alle gutterne under armen og tage på den ultimative herretur denne sommer? Så er det snart ved at være tid til at I kommer i gang med planlægningen. Læs i denne guide, ideer til hvor I skal tage hen, og hvad I skal lave.

Planlæg nu!

Der er mange ting I skal nå at have på plads, så start planlægningen allerede nu. Start med at finde en aften, hvor alle gutterne lige kan mødes, så I kan snakke om hvornår I skal tage af sted, og hvad I skal lave.

I kan eventuelt mødes hjemme hos den af jer som har mest plads, bestille et par pizzaer og så ellers bare komme i gang. I kan allerede nu oprette en Facebook gruppe, som I kan kalde ”Herretur 2019”. I denne gruppe, kan I så aftale, hvor og hvornår I skal mødes.

Det vil også være en rigtig god ide, hvis I allerede nu finder ud af hvad jeres budget skal være på, og hvem der står for at opbevarer og håndtere alle jeres fælles penge.

Herunder kommer et par ideer til, hvad du kan foreslå I skal lave på jeres herretur:

Lej et sommerhus i Danmark

I kan som så mange andre også gør, leje et sommerhus, hvor I alle sammen kan bo. I Danmark, findes der mange superfede sommerhusområder. Når I leder efter et sommerhus, kan i evt. finde et sommerhus med lidt ekstra lir, såsom spa, pool, sauna, billardbord eller lign.

Der findes som sagt mange forskellige områder med sommerhuse i Danmark. I kan f.eks. tage mod Blåvand, Gilleleje, Marielyst, Rømø, Søndervig eller Skagen. Mulighederne er endeløse, på ferieboligweb.dk, kan i læse meget mere om jeres muligheder for både at leje et sommerhus i Danmark og for at leje en feriebolig i udlandet.

Tag på ferie til udlandet

I kan som sagt også finde ferieboliger i udlandet, på ferieboligweb.dk. Her kan alle drengene drage mod destinationer som f.eks. Frankrig, Spanien Italien, Portugal, Bulgarien, Holland eller mange andre lande.

En ferie til udlandet, vil typisk være lidt mere pebret end at leje et sommerhus i Danmark. Hvis I vælger at tage på ferie til udlandet, vil der nemlig også komme højere transportomkostninger, i form af enten fly, bil eller tog udgifter.

Drager I sydpå, kan I hos blivvaccineret.dk altid læse mere om, hvilke vaccinationer det anbefales at I får inden I tager afsted.

Hvad skal I så lave?

Når I har aftalt destinationen for hvor herreturen gå hen i år, skal I finde på hvad I skal lave når I tager afsted. Leger i et sommerhus i Danmark, kan I aftale et beløb, som går til indkøb af sjove aktiviteter i kan benytte jer af, mens I er afsted. Her kan I købe en fodbold til div. Boldspil, et par festivalsstole til ølbowling i haven, en frisbee eller amerikansk fodbold til at træne kaste evnerne eller måske et beer pong bord?

Vælger I den anden løsning, hvor I tager til udlandet, behøver I nok ikke at købe så mange aktiviteter ind. Ved denne løsning, skal I hellere købe noget lækkert ind til jeres personlige garderober, så I står helt skarpt, når I tager afsted. I skal huske et par lækre nye badebukser, noget fedt tøj, et fedt ur (måske fra Skagen Ure), nogle fede solbriller og et par fede klipklappere.

Du har ved at læse denne guide, forhåbentlig fået et par super gode forslag til både hvor herreturen i år skal foregå henne, og hvad I skal lave. Så nu er du helt klar til at blive dagens mand i skysovs, når du pitcher alle dine nye gode ideer foran alle gutterne.