Der findes intet bedre en god dansk sommer. Pølserne på grillen, øllene på køl og et overskud, der ikke er til at tage fejl af. Når alt endelig spiller, er det en helt unik følelse. Vejen til ultimativ afslapning er dog lang og besværlig, da alt det praktiske også skal passes. Men bare rolig, du kan gøre ferien både mere afslappende og lettere for dig selv. Du skal bare have fat i det rette udstyr.

Havetraktoren som gør græsklipningen til en leg

Det er ikke særlig fedt at bruge flere dage om ugen på at hive græsslåmaskinen frem og tilbage på plænen. Vi har alle været der, og uanset om vejrudsigten siger sol og 25 grader eller en frisk sommerskyl, er oplevelsen lige frustrerende at skulle i gang med hver gang. Det behøver dog ikke at være sådan! Muligheden for at gøre den kedelige pligt til dagens højdepunkt finder du i form af havetraktoren. Du kommer ikke kun til at skære svingene på dit store røde lyn af en havetraktor, du kommer også til at skære græsset helt ned til rødderne. Det er en win-win; muligheden for at genoplive følelsen af at køre radiobil samtidig med, at du udfører dagens “pligt”. Meget bedre bliver det ikke.

Der findes mange fremragende havetraktorer på markedet, men ingen har den samme styrke og komfort som de ikoniske MTD havetraktorer. De er effektive, smarte i deres design og yderst holdbare! Du kan finde et stort udvalg af disse og andre havetraktorer hos forhandleren Harald Nyborg, der altid har et stort sortiment og meget fordelagtige priser. Uanset hvad dit behov er, og uanset hvor stor din have er, kan du være sikker på, at der er en havetraktor til dig. Find din nye havetraktor lige her og gør sommerens pligter til en leg.

De små projekter du aldrig får gjort noget ved

Købet af en effektiv og slidstærk havetraktor betyder, at du nu får ekstra fritid til at nyde alt det bedste ved sommerperioden. Årstiden er lig med glade dage og frihed, og du kan få dagene til at suse forbi ved at spille volleyball og fodbold sammen med kammeraterne eller nyde kolde øl på den nyslåede plæne. En lille ting kommer dog altid i vejen for at kunne nyde sommeren fuldt ud – de små projekter, der ikke er tid til på de korte vinterdage. Du leger med tanken hvert år. ”Det er også på tide at renovere terrassen, som har set ud på samme, trælse måde de sidste 10 år.” Det er den indre handy man, som lever i os alle, der har en inderlig lyst til at sætte fingrende i et nyt projekt! Hemmeligheden for at det lykkedes er dog, at man altid skal starte småt. Derfra kan man bygge videre på de lidt større projekt.

Slap af i ro og fred under din nye markise

For eksempel er et godt sted at begynde den store renovering af terrassen, så den kan blive til en oase for afslapning og gode stunder, at købe en ny markise. Under markisen er der skygge og vindstille – og ro og fred. Du kan her for alvor nyde den kolde øl eller læse i din bog uden at skulle bekymre dig om solstik eller sol i øjnene. Find lige den markise, du går og drømmer om, til en knivskarp pris hos Harald Nyborg eller på harald-nyborg.dk. Markiserne kommer i mange forskellige varianter, størrelser og former, så du kan finde den, der passer perfekt til din terrasse og din smag.

Så gør dig selv en tjeneste og gør den næste sommer – og de mange herefter – en tand bedre ved at investere i det rette udstyr.