Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Overvejer du at tilføje en pejs til din indretning? Det kan være på grund af varmen eller hygge den bringer med sig. I dag er der rigtig mange gode erstatninger til den traditionelle pejs. Det kan derfor være svært at vide hvilken en, som er den bedste løsning.

 Her kommer vi med 3 fordele ved at vælge en moderne gaspejs fremfor en traditionel pejs.

 Moderne design og utallige indretnings muligheder

 Ved en traditionel pejs kan flammerne oftest kun ses fra fronten, hvorimod med en gaspejs er mulighederne mange flere. Her kan du udover at vælge et design hvor flammer kun ses forfra, også vælge designs hvor flammerne er tilgængelige fra flere vinkler -endda flere rum, hvis det skulle være.

 Blandt de mange muligheder findes blandt andet hjørne gaspejsen. Denne er selvsagt et sikkert valg, hvis du har en hjørnevæg som trænger til noget varme. Med denne gaspejs får du mulighed for at følge flammerne rundt om hjørnet på væggen, og få et ekstra ‘wow’ element med i din indretning. En hjørne gaspejs giver et moderne, enkelt og stilrent look til din bolig.

 Har du derimod en skillevæg eller ønsker et element, som kan løfte interiøret for to rum på samme tid, så er tunnel gaspejsen helt perfekt. Med denne gaspejs kan du ikke blot nyde flammerne fra to rum samtidigt, men du får også knyttet de to rum sammen på en anden måde end før set. Her får du uden tvivl det maksimale ud af din pejs.

 Meget mere brugervenligt

 Udover design og indretning, følger øget brugervenlighed også med i gaspejsen. Du slipper nemlig både for at hugge, stable eller opbevare brænde, samtidig med at den løbende rengøring, som er nødvendig ved en traditionel pejs, ikke gør sig gældende ved en gaspejs. Derudover er den også meget nemmere at vedligeholde.

 Med gaspejsen er optændingen ikke kun nemmere, men også meget hurtigere. Du tænder nemlig op i din gaspejs ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening eller app på telefonen. Du kan ydermere selv styre styrken på flammerne, så du let kan sætte den helt rette stemning.

 Bedre for dit indeklima

 Gaspejsen holder også en stor fordel når det kommer til indeklimaet. Da den hverken soder eller afgiver røg, som den traditionelle pejs gør det, er den altså meget bedre for indeklimaet i din bolig. Dette betyder også at den næsten kan installeres i alle rum.

 Særligt når det kommer til nyere boliger, hvor indeklimaet oftes styres automatisk, er gaspejsen et godt valg. Her påvirkes den optimale forbrænding heller ikke, da det automatisk styret indeklima omvendt heller ikke påvirker en gaspejs.

 Der er altså både indretningsmæssige, brugermæssige og sundhedsmæssige grunde til at vælge en gaspejs, over en traditionel pejs.

 Hvis du nu sidder tilbage, og tænker at en almindelig pejs altså bare er hyggeligere end en gaspejs, så frygt ej. Du kan nemlig få gaspejsen med keramisk træ, som giver din pejs et autentisk look. Derudover er flammerne med sine gløder og gnister meget naturtro – hyggen er der altså ikke skruet ned på med en gaspejs.