Så skal vi på den igen. Kalenderen viser snart 5. juni, som i år falder på en mandag, men det er ikke bare en hvilken som helst kedelig mandag.

Det er Fars Dag.

Og her er det evigt tilbagevendende spørgsmål selvfølgelig: Hvad giver man manden, der lader til at have det hele?

Så er det bare med at finde de kreative idéer frem, og heldigvis er vi klar til at hjælpe, for vi har fundet 10 ting, farmand nok skal blive glad for.

Dem får du herunder.

Fars Dag Guide

Lækre underbukser fra COMFYBALLS®

Mænd er bare bygget anderledes end kvinder. Vi har jo ligesom en mandepakke i underetagen.

Og den skal forkæles, hvilket underbukserne fra COMFYBALLS® er specialdesignede til at gøre. De er nemlig forsynede med den patenterede teknologi Packagefront®, som holder dine kugler på plads og løfter dem væk fra lårene, hvilket sørger for, at dine kronjuveler kan komme af med varme og væske, fordi de ikke bliver låst fast.

Det er ret genialt, og så er det bare ekstra fedt, at underbukserne er lavet af behagelige materialer og hverken kravler op eller gnaver.

Kort og godt, de mest komfortable underbukser til mænd.

SE MERE HOS COMFYBALLS

Fars Dag Guide

Den perfekte pizzaovn til sprøde mesterværker

Pizza er fantastisk, og med den nye elektriske pizzaovn fra Cozze kan farmand fyre op for sit eget hjemmepizzeria.

Den leverer nemlig varen hver evig eneste gang, for med en temperatur på hele 400 grader, skal kreationerne bare have to minutter i ovnen, og så er de sprøde og dampende varme pizzaer klar til at blive spist.

Mon ikke, du også får lov til at smage, når du kommer på besøg hos din far.

SE MERE HOS COZZE

Fars Dag Guide

Bæredygtig og hårdfør jakke fra Superstainable

Bæredygtighed, høj kvalitet og fedt design kan sagtens være gode venner, og det er lige præcis, hvad du får med outdoor-tøjet fra danske Superstainable.

Hele deres sortiment har opnået de højeste certificeringer for økologi og genanvendelse, så du kan være helt sikker på, at tøjet er så miljøvenligt som overhovedet muligt, og det gælder jo så selvfølgelig også for deres Rooska Shell Jacket, der er den perfekte følgesvend til fede eventyr i det fri.

Jakken er lavet af 100% genanvendte bomuld og er både vandafvisende og åndbar, mens den desuden er gennemtænkt med snedige lommer og er justerbar i hætten, ærmerne og bunden, så du kan tilpasse den efter behov. Og så er den vokset fra start af, hvilket giver en vandafvisende overflade.

Om det så er til hverdagsbrug eller heftige vandreture, holder den her jakke dig godt kørende.

SE MERE HOS SUPERSTAINABLE

Fars Dag Guide

Eksklusiv Rom-baseret spiritus fra A.H. Riise

A.H. Riises Rom-produktion begyndte på De Vestindiske Øer helt tilbage i 1838, og i dag har de mere end 30 eksklusive flasker i sortimentet.

Derfor er der også rig mulighed for at forkæle farmand med noget lækkert fra A.H. Riise, og så er spørgsmålet bare, hvor stort budgettet er.

Du kan for eksempel springe på en XO Reserve 1888 Copenhagen Medal til 419 kroner. Flasken hylder den medalje, A.H. Riise modtog på en stort anlagt udstilling i København i 1888, og selve indholdet smager af varme krydderier og appelsinskal med et strejf af engelsk vingummi til sidst.

Eller du kan gå all in med en flaske fra øverste hylde –  A.H. Riise Signature – der med et prisskilt på 1.565 kroner er helt oppe på øverste hylde. Der er også tale om et mesterværk i mindre end 2.000 nummerede flasker per batch, og den komplekse smag er derefter med glaseret citrus og abrikoser viklet ind i ristet kokosnød med et strejf af eukalyptus.

Det er lige præcis sådan en flaske, der skal findes frem til de store øjeblikke i livet, som du vil værdsætte og huske.

SE MERE HOS A.H. RIISE

Fars Dag Guide

Luksuskaffe fra Depresso Coffee

Vi drikker selv kaffe fra danske Depresso Coffee her på redaktionen, og det er virkelig selvforkælelse i en travl hverdag.

Det lille og hyggelige mikroristeri i Taastrup leverer friskristet luksuskaffe direkte til dit dørtrin, og der er 8 forskellige smagsvarianter i sortimentet – endda også økologiske. Fælles for det hele er, at det er så friskt som overhovedet muligt, for Depresso Coffee rister 5 gange om ugen og har dermed altid friske kaffebønner på lager.

Og det kan du smage.

Så er det lige meget, om du er til hele bønner eller om du skal have dem malet fint til espresso, medium til filterkaffe eller groft til stempelkanden, for Depresso Coffee maler gratis dine bønner til dine specifikke præferencer.

Du kan også springe på en af de 6 forskellige kaffepakker på forhånd med for eksempel en “Blød & Cremet”, “Espresso” og “Kundefavoritter”, så du hurtigt kan finde din nye kaffefavorit.

SE MERE HOS DEPRESSO

Fars Dag Guide

Romantik og afslapning hos Aire Ancient Baths

Okay, det her er faktisk lige så meget en gave til mor, som det er til far. Men du ved, Happy Wife, Happy Life.

En tur hos Aire Ancient Baths er noget af det bedste til parforholdet, og her er især deres pakke kaldet Escape Together 30 ren og skær selvforkælelse. Her får to personer en 30 minutters afslappende massage med mandelolie efterfulgt af en omgang i de antikke termiske bade, der indeholder bade med forskellige temperaturer; boble-, is-, koldtvands-, damp- med aromaterapi, river- og saltvands-badet med saltpeelingsområde.

Hey, farmand kan jo også tage dig med, så I kan slappe af sammen.

SE MERE HOS AIRE

Fars Dag Guide

En T-shirt pansret mod svedlugt og snavs fra Barberskabet

Hvide t-shirts er lækre, men de bliver hurtigt beskidte.  Og så er der svedlugten, som kan hærge t-shirts i enhver farve.

Det har de heldigvis løsningen på hos Barberskabet, for de har udviklet en hvid t-shirt af 80% økologisk bomuld og 20% Modal, der sidder perfekt på kroppen og samtidig er åndbar og svedtransporterende, hvilket i praksis holder den frisk og fri for kedelige svedlugte.

Og så er den desuden overfladebehandlet til at afvise vandbaserede substanser, som kaffe, øl og andre ting, der ellers normalt ville gøre livet surt for en hvid t-shirt.

Yessir, så er din hvide t-shirt lækker uanset, hvad du kaster efter den.

Bestil for minimum 300 kr. og spar 20% på hele sortimentet. Brug rabatkoden Mandesager20 ved checkout!

SE MERE HOS BARBERSKABET

Fars Dag Guide

En billet til Nordens største whisky- og romshow

Hvis din far godt kan lide at få en skarp, er det oplagt at sende ham en tur til The Whisky N Rum Show.

Det er Nordens største whisky- og rom-messe, og den bliver afholdt i Forum i København d. 15. og 16. september 2023. Her er de gyldne dråber i centrum, så farmand kan få alt fra fadlagrede specialiteter til masterclasses og selvfølgelig masser af lækre smagsprøver.

Og ved du hvad. Han kan sikkert også få en lille skid på.

KØB BILLET HER

Fars Dag Guide

Et jagerfly til armen fra REC Watches

Der er masser af fede ure derude, men når det kommer til at banke ure sammen med en unik historie, er danske REC Watches nogle af verdens bedste.

Det beviser de så glimrende med deres X4009, der er forsynet med et aluminiumsstykke fra det legendariske Spitfire Mk1a X4009 jagerfly, der blev fløjet af den australske krigshelt Pat Hughes under The Battle Of Britain i sommeren 1940, da han gjorde tjeneste for RAF.

Og så er uret desuden designet med masser af referencer til det originale fly.

Derfor er det også en skarp gave til farmand, og så kan du jo fortælle ham, at der kun bliver lavet 2.510 eksemplarer, så det er unikke sager.

SE MERE HOS REC WATCHES

Fars Dag Guide

Kolde sodavand, øl og vin med en lyn-køler

Det er ikke altid, drikkevarerne er lagt på køl, når der kommer uanmeldte gæster. Her kommer InnoChiller farmand til undsætning.

Du placerer bare dine varme sager i Innochiller, vælger program afhængigt af om det er dåser, vin eller isterninger – ja, den kan også lynhurtigt lave isterninger med den medfølgende bakke – og så smider du den i fryseren. Her sørger den indbyggede alarm for at meddele dig, når processen er fuldbragt.

Det tager 9 minutter for 3 dåser, 12 minutter for 6 dåser, 11 minutter for en flaske vin og 30 minutter for isterninger.

KØB INNOCHILLER HER