Det er vigtigt at have styr på tilstandsrapporten, når man skal sælge sit hus. Ellers kan man risikere at komme til at hæfte for skader, man ikke vidste, der var der. Mk Consult Byg kan sørge for at få dit hus set efter.

Mangler du en tilstandsrapport? Hvis du skal sælge dit hus, så gør du højst sandsynligt. Det er nemlig dig som sælger, der skal stå for at få den skaffet. I princippet er det helt frivilligt, om du vil have den, men det er rigtig smart både for dig og køberen. Og køberen vil som oftest kræve at se en rapport, inden vedkommende køber. Og det er lige meget om det er et parcelhus, en ejerlejlighed eller et sommerhus. For en tilstandsrapport beskriver bygningens faktisk tilstand på salgstidspunktet.

Det er nødvendigt at have en tilstandsrapport for at få en ejerskifteforsikring, som er den forsikring, der dækker over skjulte skader i boligen, som hverken sælger eller køber kendte til på købstidspunktet. De ting, der så ikke fremgår i tilstandsrapporten kan du som sælger slippe for at skulle hæfte for i de næste 10 år, hvis du har en ejerskifteforsikring.

Mk byg consult tilbyder at udarbejde en tilstandsrapport på din bolig. Den er gyldig i seks måneder, og Mk byg consult har mere end 20 års erfaring i branchen, så her er du sikret grundighed og kvalitet.

Se andre seje sager om: ,