Drømmen om at dase på sin egen ø kræver muligvis den store gevinst i Eurojackpot, og hvis det skulle lykkes dig at skaffe midlerne, er der nu muligheder for at føre dem ud i livet på privatøen Little Pipe Cay. Den er nemlig lige kommet til salg med et voldsomt prisskilt. Øen er en del af Exuma Cays, 365 øer tæt på Bahamas i Caribien, og her får du altså din helt egen perle på 15 hektar med fem separate huse, bådebro til din superyacht og vandflyver og selvfølgelig private strande med direkte adgang til det blå vand. Det er virkelig kræs for rigmænd, og så er det jo bare en ekstra bonus, at lokationen har været med i Pirates of the Caribbean og James Bond film, mens du også kan få lov til at opleve de verdensberømte svømmende svin. Ja, de har åbenbart en speciel slags grise, der er helt tossede med at svømme i havet. Har du penge, kan du få. Har du ikke, kan du drømme om den store gevinst. Øen koster 550 millioner kroner, og den maksimale udbetaling i Eurojackpot er 570 millioner kroner. Der skal jo også være lidt at leve for.

Eurojackpot-drømmen: Nu kan du købe en luksus privatø med plads til alle vennerne

Tag til privatøen med Danske Spils Augmented Reality

Du skal da opleve øen på din egen krop, så du ved, hvad der venter, når du får fingrene i den store gevinst. Og det er faktisk ret simpelt. Hvis du læser dette på din mobil, så klikker du bare på Snapchat-billedet herunder, og så kommer du direkte til funktionen på Snapchat, hvor du får én på opleveren med en Augmented Reality funktion, som bringer dig til den fantastiske ø. Hvis du læser dette på en computer, tager du mobilen frem og scanner billedet, og så er du i gang. Det er faktisk ret fedt lavet.

Eurojackpot-drømmen: Nu kan du købe en luksus privatø med plads til alle vennerne

Hvad drømmer du om?

At leve resten af livet i sus og dus på en privatø med familien og de bedste venner er ikke nogen tosset drøm. Det er da også noget, os danskere drømmer mest om. Eurojackpot har nemlig i samarbejde med YouGov foretaget en undersøgelse, der helt enkelt spørger danskerne: Hvis du vandt hundredvis af millioner kroner i Eurojackpot, hvad ville du så gøre? Her er top 3:

  1. Holde ferie resten af livet.
  2. Chartre et fly og rejse rundt til verdens syv vidundere med mine venner.
  3. Leje en hel tropeø med hotel, kokke og instruktører til dykning, snorkling, jungleture og invitere familie og venner.

Drømmen er slet ikke så langt væk

Nu tænker du sikkert, at det er da fint nok, for ingen vinder nogensinde nok penge til at kunne trække sig tilbage og leve det søde liv. Men der tager du fejl. Siden Eurojackpot blev introduceret i Danmark i 2012 er der faktisk hele 80 danskere, som er blevet millionærer. I 2015 vandt en enlig mor til fem børn fra Helsingør hele 315 millioner kroner. Og vinderne bor lige i dit nabolag. Danske Spil har lavet et specielt kort over Danmark, hvor du kan se den geografiske placering af alle vinderne, og det er ret sejt at se, hvordan landkortet bare er klistret til med vindere.

Du kan selv se det ved at trykke lige her.

Hey, nogen skal jo vinde, og du vinder kun ved at spille. Det ekstra fede er, at al overskud fra Danske Spil går direkte til det danske folk, så selvom du ikke vinder, så er du stadig en vinder. Nu har Danmark jo lige vundet VM i håndbold, og bagpå deres trøjer er der et Team Danmark Logo. En af modtagerne af udlodningsmidlerne.


Se andre seje sager om: ,