Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med Power

Mænd og kvinder er på mange måder forskellige. Mænd og kvinder har nemlig blandt andet forskellige behov og ønsker. Hvor der er nogle ting, som kvinder på ingen måde kan undvære, er der nogle helt andre ting, som mænd på ingen måde kan undvære. Dette gælder alle aspekter i livet. Dermed ikke sagt, at der ikke er nogle fællesnævnere i blandt. Der er naturligvis nogle ting, som hverken mænd eller kvinder kan undvære. Ligeledes er det utrolig svært at generalisere og sige noget om alle mænd på én og samme gang. Dette indlæg giver dog alligevel et lille indblik i nogle af de ting, som en mand bestemt ikke kan undvære. Du kan sikkert nikke genkendende til flere af dem.

Mænd er vilde med sport

Det er en stereotyp, at alle mænd er vilde med sport. Sådan er det bestemt ikke. Derfor kan man ikke overordnet og generelt udpege ting, som mænd ikke kan undvære. Det er naturligvis forskelligt fra mand til mand. Alligevel kan det siges, at rigtig mange mænd er vilde med sport. Derfor har de fleste mænd svært ved at undvære tv’et, der giver dem adgang til diverse sportsprogrammer med sportskampe. Rigtig mange mænd holder nemlig af at sidde foran tv’et og se de forskellige sportsgrene og sportskampe, der udspiller sig.

En stor del af de danske mænd holder dog ikke kun af at se sport på tv’et. Mange mænd dyrker nemlig holdsport som motionsform. Heriblandt er særlig fodbold, basket og håndbold populært. Mænd, der spiller fodbold, kan derfor på ingen måde undvære fodboldstøvler – se mere her. Og mænd, der spiller basket, kan på ingen måde undvære en basketball – det giver sig selv. Uanset om det er holdsport eller individuel sport, er mænd altså afhængige af at have det rette udstyr til den sportsgren, de holder af. Et ordsprog siger, at man aldrig må gå ned på udstyr – og det må siges at være de fleste mænds lov.

Mænd klarer også det huslige 

Før i tiden kunne mænd sagtens undvære diverse huslige redskaber såsom opvaskemaskine, støvsuger og vaskemaskine. I dag ser det dog helt anderledes ud. De fleste mænd deltager nemlig også i høj grad i de huslige pligter. En mand kan derfor ikke undvære en god gryde, når maden skal kokkereres, en god støvsuger, når boligen skal rengøres og en god vaskemaskine, når tøjet skal vaskes. Find det her. Mænd er derfor i ligeså høj grad som kvinder afhængige af de huslige hjælpemidler og redskaber. Det må endda siges, at der i takt med, at mændene er flyttet ind i køkkenerne, er kommet en del flere redskaber og hjælpemidler. De fleste mænd har nemlig svært ved at undvære elektronik og udstyr. Køkkenindustrien har derfor de seneste år udviklet utrolig mange nye redskaber og hjælpemidler til køkkenet. Dette er alt fra forholdsvis professionelle espressomaskiner til bage- og røremaskiner. Igen gælder ordsproget om, at man aldrig må gå ned på udstyr.