Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Der findes ikke noget bedre end en aften, hvor man skal ud og mødes med drengene. Når man mødes i større grupper med sine tætteste gutter, så er det tit der, at det fedeste sker, og der hvor minder bliver lavet. Drenge kan som ingen andre få sjov ud af hinanden og gejle hinanden op til et nærmest uendelig højt niveau, uanset hvilken aktivitet, der er på programmet. Dette er ingen undtagelse, når dig og herrerne har besluttet jer for at holde en ægte herre-julefrokost. Julefrokost er en stolt tradition, vi nyder at holde i stor stil herhjemme.

Dette skal naturligvis ikke være nogen undtagelse for jeres drengegruppe. Måske har i været til et par julefrokoster før og har en ide om, hvad der skal være til sådan en aften. Men julefrokoster kan være utrolig mange forskellige ting, og det er ikke altid nemt at finde ud af, hvad der skal være og ikke skal være. For at lede jer på vej, så har vi skruet en lille liste sammen til dig og dine venner. Den består af en kort beskrivelse af en række ting, der ganske enkelt er et must til herre-julefrokosten. Med denne liste i baghovedet, så er du sikker på at planlægge aftenen til topkarakter.

Spænding

Spænding! Ja det lyder måske som en underlig abstrakt ting at have med til en julefrokost med herrerne. Men som nævnt i begyndelsen, så er der ingen som drengene, der kan gejle hinanden op og få timevis af sjov ud af det. her er spænding ofte et nøgleelement. Der skal gerne være noget på spil. Noget, der kan vindes, et væddemål, en konkurrence eller lignende. Èn måde at holde spændingen oppe kunne være med Mr Green. Her kan dig og herrerne spille løs på over 800 spillemaskiner og få en spændingsfyldt og underholdende aften.

Rigeligt med mad og drikke

En julefrokost er absolut intet uden mad og drikke. Modsat en normal fest, så foregår det meste af en klassisk julefrokost gerne ved bordet. Det betyder, at der skal være rigeligt med drikkelse og lækker mad til at holde jer kørende til den lyse morgen. Der er mange traditioner for mad og drikke til julefrokoster. Hvilke i holder i hævd er helt op til jer.

Den rette lokation

Sidst, så er det også uhyre vigtigt, at i har den rette lokation til jeres julefrokost med gutterne. Først og fremmest må det gerne være et sted, der hyggeligt og rart at være. Men det er også vigtigt, at i kan larme og udfolde jer i løbet af aftenen uden at forstyrre nogen eller blive mødt af klager. Ellers kan sådan en julefrokost hurtigt blive en vattet affære.