Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Mange forbinder betting med sport, men der er faktisk mange andre ting, som du også kan oddse på. Sports betting er også det største marked inden for betting, men du kan for eksempel oddse på melodi grand prix. Så hvis du ikke er sports fan, så er der stadig mange muligheder for at oddse. Inden du begynder at oddse, så skal du dog være opmærksom på licens. Der har været meget snak om betting uden licens på det seneste, og der kan også være mange fordele ved at spille på siden, som ikke har dansk spillelicens. Det kan være svært selv at finde ud af, hvad det betyder at spille på sider uden dansk licens, derfor har vi her samlet en guide til alt, som du skal vide om at spille på sider uden dansk spillelicens. Hvis du gerne vil vide mere om betting uden licens, så klik her. Der vil du finde en udførlig guide til alt, du skal vide om betting uden licens.

Betting på andet end sport

Det er ikke alle som er kæmpe sports fans, derfor findes der også betting på andet end sport. Du kan for eksempel også oddse på musik. Hvis du er interesseret i musik, så er det oplagt for dig at oddse på musik. Du kan for eksempel oddse på melodi grand prix eller mgp i Danmark. Der er dog også mange andre ting, som du kan oddse på, som ikke har noget at gøre med musik. Du kan for eksempel også oddse på Oscars eller Baftas, hvis du er interesseret i filmindustrien. Du skal derfor ikke holde dig tilbage bare fordi, at du ikke er interesseret i sportsverdenen, for der er stadig mange andre ting, som du kan oddse på. Det kan også være med til at gøre det endnu sjovere at se et awardshow, fordi man også selv har noget på spil. Der er derfor ikke noget, som skal holde dig tilbage fra at begynde at oddse på andet underholdning end sport. Derudover vil du ved de fleste betting sider kunne finde tips og tricks til, hvordan du placerer de bedste odds på diverse underholdning samt gode råd til, hvem du skal oddse på.

Ulemper ved betting uden licens

Der er dog også nogle ulemper ved at spille på sider, der ikke har dansk spillelicens. Den største ulempe er, at du ikke har den samme sikkerhed, når du spiller. For at få dansk spillelicens, så skal siden nemlig leve op til de krav, som de danske spillemyndigheder har opstillet for bettingsider. Du kan derfor ikke være sikker på, at siden lever op til alle disse krav. Hvis det så skulle gå galt, så kan du heller ikke få den samme støtte fra den danske stat, som du ville være bevilliget til, hvis du spillede på en side med dansk spillelicens. Mange af siderne er derudover heller ikke på dansk, det kan derfor være svært at forstå nogle ting, hvis dit engelsk eksempelvis ikke er så godt.