9 mænd har indtil videre haft æren af at indtage rollen som Batman på det store lærred. Ja, lad os da bare tage dem for en god ordens skyld:

Lewis G Wilson, Robert Lowrey, Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale, Will Arnett og Ben Affleck.

Du har sikkert en favorit, og det er temmeligt sikkert Christian Bale fra Christopher Nolans trilogi. Det har de fleste. Men ved du hvad, selvom det er populært at hate på Ben Affleck, så gjorde han det altså slet ikke så skidt.

Nå, men nu er det tid til at give faklen videre, for instruktøren Matt Reeves er på vej med en ny film, der får premiere i 2021, og det bliver en reboot af hele sagaen. Ben Affleck har allerede meldt ud, at han ikke vil fortsætte i rollen, og ifølge mediet Deadline, er det såmænd Robert Pattinson, der er udset som den nye Batman. Ja du ved, ham fra Twilight. Deadline fortæller, at aftalen er på plads, og med kun 32 år bliver Robert Pattinson den yngste Batman indtil videre.

Det bliver sindssygt spændende at se, om han kan udfylde de store sko, men det er da et interessant valg. Filmen kommer til at hedde The Batman, og premieredatoen er indtil videre sat til 25. juni 2021, mens produktionen går i gang senere i år.

Den nye Batman er fundet


Se andre seje sager om: