Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Valentines Dag er lige om hjørnet. Ja, det er mandag d. 14. februar, hvis du skulle være i tvivl. Og så kan det da godt være, at det ikke er en særligt stor dag for dig, men det er det for mange kvinder.

Derfor vil hun nok også blive glad for en gave. Men hvad vil hun blive glad for at modtage?

Det er det helt store spørgsmål, og heldigvis har danske Dately gjort det let for dig at forkæle kvinden i dit liv, for de har samlet de rigtige ingredienser til romantisk hygge i en nøje sammensat boks, som du bestiller online og får leveret direkte til pakkeshop.

Det kunne faktisk ikke være nemmere, og så er det jo bare en ekstra bonus, at det gør noget godt for parforholdet og dermed også for dig.

Her i artiklen kigger vi nærmere på konceptet.

SE MERE HOS DATELY

Tid til selvforkælelse

Et forhold skal, som så meget andet, holdes ved lige. Og med en boks fra Dately er I klar til at genopfinde romantikken. Du ved, ligesom i starten, da alt var nyt og spændende, og du havde sommerfugle i maven.

Et forhold kan jo hurtigt gå i stå efter nogle år – især når der kommer unger ind i hverdagen. Dately kickstarter forholdet ved at bringe den indledende dating ind i billedet.

De har flere bokse på programmet, som skifter måned efter måned, og du kan enten hoppe på en enkelt boks eller gå all in med et abonnement, så du sparer lidt skillinger. Her er deres velkomstboks perfekt i forbindelse med Valentines Dag, for den er læsset med lir til kvalitets kærestetid.

Du får nemlig et vinkursus fra Løgismose, en flaske hvidvin, samtalekort udviklet af parterapeuter, en test der finder frem til jeres kærlighedsprog, økologisk risotto med karl-johan svampe, en online-session med Mads Vad fra Vild Med Dans og selvfølgelig en række snacks.

Ja, det er en date-in-a-box, hvor der er sørget for det hele. I skal bare hygge jer sammen.

SE MERE HOS DATELY

Unikt koncept til parforholdet

Det er vigtigt aldrig at glemme at date.

Da Coronaen satte alting i stå i 2020, oplevede Nicolai Mazur, at han ikke kunne komme på eventyr med kæresten, som de ellers havde været vant til. Og det påvirkede deres parforhold.

Derfor begyndte han at arrangere hjemme-dates, hvor der på trods af omstændighederne blev skruet op for hyggen. Og her opstod idéen til Dately i Nicolais hoved, hvorefter han grundlagde virksomheden. Det betyder derfor, at han har lavet det grove arbejde for dig og pakket komplette dates ned i hver enkelt boks.

Så er det meget muligt, at Corona-tågen er ved at lette, så I kan komme ud i verden igen, men med Dately kan I let og elegant komme i gang med at tage på hjemme-dates, der sparker spænding og romantik i parforholdet.

Det bliver I begge to glade for.

SE MERE HOS DATELY

Dately