Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Selv om vi stadig er i begyndelsen af året, er der nogle spil, der har gjort sig bemærket i 2024. Fra arkade-genren til racer- og adventure-baserede genrer nyder gamere verden over forskellige titler på deres konsoller og pc’er.

Mens alle stadig venter på udgivelsen af et par spil, der er planlagt til i år, har vi taget på os selv at fremhæve nogle af de mest foretrukne spil i 2024 indtil videre. Det er favoritter blandt gamere, der er blevet streamet på internettet og talt om på flere fora. Så lad os komme i gang. 

PUGB

Dette er ubestrideligt det mest populære spil online for 2024 indtil videre. PUGB er baseret på panser og H1Z1 og bliver spillet af over 100 millioner spillere. Det er tilgængeligt på XBOX, PC, iOS og Android. Hvis der er noget, der gør spillet sjovt, så er det at det tillader op til 100 spillere ad gangen. Udover det har det anstændig grafik og simulerer virkelige situationer. Spillerne får tildelt kort og missioner, hvor de skal tage hinanden ud med fjender, der gemmer sig i buskene.

Minecraft

Selv om Minecraft blev lanceret i 2011, er det stadig et af de mest foretrukne spil i 2024. Spillet er udviklet af Mojang Studios og har flere tilstande som eventyr, overlevelse, kreativ og tilskuer. Minecraft er et 3D-sandkassespil, hvor spillerne skal overleve, bygge deres lejre og have myndighed over mennesker, dyrebygninger og mad. Det er tilgængeligt på Linux, Microsoft Windows og Mac OS og har over 95 millioner online-spillere. 

Apex Legends

Dette spil med superhelte-tema har været omtalt i hele byen siden udgivelsen i 2019. Apex Legends er specielt skabt til elskere af kampspil og indeholder seks hold med tre spillere på hvert hold, der er efterladt på en ø for at kæmpe om æren. Holdene står over for hinanden, mens de vilde dyrker andres våben og ressourcer, og det hold, der står sidst, vinder. Apex Legends har i gennemsnit 50 millioner spillere online hver måned og kan spilles på Playstation 4, Microsoft Windows og XBOX. 

Fortnite Battle Royale

Denne kreation fra Epic Games er stadig et af de foretrukne spil for gamere, selv om det har eksisteret siden 2017. Fortnite Battle Royale er et free-to-play, actionfyldt spil med en spændende historie. Om dagen bygger og udruster spillerne deres fæstninger, mens zombier angriber om natten. Flere spilstadier og serier gør det til en af fansens favoritter. Fortnight Battle Royale er oprindeligt et PC-spil, men er også tilgængeligt på XBOX, iOS og Android med over 45 millioner online-spillere. 

Counter-Strike: Global Offensive

Med over 35 millioner onlinespillere er Counter-Strike et andet populært spil i 2024. Handlingen handler om terrorister og antiterroristiske angreb. Spillerne får missioner til at sikre steder, placere bomber, bevogte gidsler, dræbe terrorister og desarmere bomber. Dette multiplayer shooter-spil er sjovt på PlayStation 3, XBOX, OS X og Microsoft Windows.

HearthStone

HearthStone blev oprindeligt udgivet som et eksperiment fra Blizzard Entertainment og er et unikt spil, der har glædet flere spillere verden over. Målet handler om at samle og bruge kortdæk og kræfter mod modstandere. HearthStone er bygget på Unity Engine, har over 30 millioner online spillere og fungerer godt på PC, XBOX og mobil. 

League of Legends

Dette e-sportsspil, der kan spilles på Android, iOS, XBOX og PC, har gjort bølger siden udgivelsen i 2009, og det er ikke så underligt, at mange gamere stadig elsker det i 2022. Målet er enkelt; vælg din mester og kæmp til ære. Du kan satse på League of Legends på flere nye casinoer og sportsbooks. Med specielle kræfter og elitekamptræk er der masser af sjov at nyde at spille spillet. 

Call of Duty mobil

Call of Duty er et spil, som alle eventyrspillere elsker. Den mobile version, Call of Duty Mobile, er også anderledes. Dette first-person shooter-spil, der er designet af Timi Studios, har over 15 millioner online-spillere hver måned og omkring 270 millioner downloads. Med spillere, der spiller forskellige missioner som at dræbe fjender i kampfronten, er Call of Duty Mobile utvivlsomt et spændende spil i 2024.

Andre bemærkelsesværdige omtaler

Udover de spil, vi har omtalt, er der flere andre titler, der også gør sig bemærket. Hvis du er vild med racerspil eller Motorsportsvæddemål på, kan du tjekke Burnout Paradise, et populært spil blandt gamere, ud. Og hvis du er på udkig efter noget lidt barnligt, er Splatoon 2 til Nintendo Wii U et godt spil for dig. Andre spil, du kan tjekke ud, er Call of Duty Warzone, Among Us og DOTA 2.

Sammenfatning af det hele

Vi har fremhævet nogle af de mest foretrukne spil i 2024. Det er spil, der trækker stor online-trafik og spænder over forskellige genrer. Fra PUGB til Fortnight Battle Royale og Call of Duty Mobile er disse spil de store snakke i nogle gamers fora. Mens nogle kan spilles på næsten alle konsoller, er andre kun tilgængelige på mobilen eller på bestemte enheder. 

Da vi forventer, at der udkommer flere fantastiske spil i løbet af året, kan mange andre titler måske overgå dem, der i øjeblikket er på vores liste. Men én ting er sikkert; nogle spil vil altid være gamernes favoritter.


Se andre seje sager om: