Er du vild med bourbon? Hvad med tatoveringer? Hvad så med god mad? Svarer du ja til de tre spørgsmål, så er det her et rent Kinder-æg af en fed oplevelse, når Bulleit inviterer til blæk og bourbon i Kødbyen. Det sker som en del af deres store projekt, hvor fem europæiske storbyer får besøg af et kunstværk skabt af tatovører for at hylde mangfoldigheden i tatovørverdenen. Ja, det er meget blæk. Du kan bestille billet ved at trykke her, men læs lige først med her i artiklen, hvor vi forklarer det fede event.

Bulleit inviterer til blæk og bourbon i Kødbyen

En aften i blækkens tegn

Det store event løber af stablen d. 26. november kl. 17.00 på Restaurant Gorilla i Kødbyen på Vesterbro i København. Her får du serveret en 10-retters menu, cocktails, whiskysmagning og en session med Tatovøren Christopher Henriksen, der under kyndig vejledning vil lade dig slippe de kreative kræfter løs, så du selv får lov til at prøve at tatovere. Selvfølgelig på kunstig hud – det der med blæk holder jo hele livet.

Udover eventet d. 26. november, inviterer Restaurant Gorilla indenfor fra d. 13. november, hvor du kan opleve det udstillede kunstværk skabt af tatovører. I tillæg til dette har Christopher Henriksen skabt et ekstra kunstværk, som du har mulighed for at vinde.

Bulleit inviterer til blæk og bourbon i Kødbyen

Kæmpe blæk-kunst

De red mod vest, plejer det at hedde i amerikanske westernfilm. Forklaringen er kort fortalt, at tilstrømningen af europæiske nybyggere i 1800-tallet gik fra østkysten i retning af den store, vilde prærie – mod nye kulturer, frihed og ikke mindst muligheder. Men dette efterår rejser verdens mest legendariske frontier whisky den modsatte vej. Det sker, når Bulleit Bourbon lancerer Bulleit Billboard i Europa, der er et samarbejde på tværs af London, Dublin, Berlin, Amsterdam og København. Som en del af projektet har en udvalgt tatovør i hver by tatoveret et motiv på et kæmpe lærred. Opgaven har været at indkapsle kulturen, ånden og stemningen i deres egen by, og resultatet er blevet et værk i billboard-størrelse, hvor motiverne fra alle fem byer indgår.

Bulleit inviterer til blæk og bourbon i Kødbyen

Som et led i samarbejdet med de forskellige tatovører bliver der også lanceret en Bulleit Tattoo Edition-flaske, som den almindelige forbruger kan købe hos udvalgte forhandlere fra slutningen af oktober. Flasken er naturligvis forsynet med fede tattoo-motiver, og det er virkelig sådan noget, der er sejt at have stående i hjemmebaren.

Bulleit inviterer til blæk og bourbon i Kødbyen