Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Så er der edderbankeme lagt i kakkelovnen til hårdtslående underholdning.

Efter mere end 23 års fravær åbner Arena Næstved nemlig op for boksestævnet Boxing Royale, der løber af stablen d. 7. oktober.

Her kan du glæde dig til en fed aften med gutterne, hvor der er syv kampe på tapetet i international topklasse, og det hele bliver sluttet af med et brag af en kamp, når Kem Ljungquist indtager ringen for at forsvare sin IBF International Sværvægtstitel mod sydafrikanske Johnny Muller.

Og ved du hvad, hvis du aldrig har været til boksning, så kan du godt glæde dig, for det er en vild oplevelse, hvor du oplever intensiteten af to mænd, der forsøger at smadre hinanden.

Du kan nærmest mærke slagene på din egen krop, og stemningen er bare helt oppe at ringe. Det er noget helt andet end at sidde bag TV-skærmen.

KØB BILLET HER

Boxing Royale

Danskere leverer en røvfuld god boksning

Udover hovedkampen i sværvægt mellem Kem Ljungquist og Johnny Muller er der også en stribe danske titelkampe og undercards på programmet.

Du kan for eksempel se Abdul Khatttab gøre comeback efter fire år, mens du også kan se den tidligere Europamester Anthony Yigit bokse mod sydafrikanske David Rajuili, og det hele sker i den helt fantastiske atmosfære i Arena Næstved.

“Arena Næstved er med dens opbygning perfekt skabt til et professionelt boksestævne. Med plads til omkring 3.000, kommer tilskuerne til at opleve endnu et action-fyldt stævne fra vores side, i en intens atmosfære. Vi kommer til at tage endnu et skridt op i niveau, som vi hidtil har gjort. Jeg glæder mig til at kæmpe for titlen i Arena Næstved”, siger Kem Ljungquist, professionel sværvægtsbokser.

Det bliver altså en lækker aften, og det er lige præcis sådan noget, der ligger lige til højreskøjten til næste herreaften.

Og bare rolig, I kan tilkøbe en buffet med blandt andet kalveculotte, marineret kyllingebryst, ovnstegte kartofler og flødekartofler, så I er godt dækket ind hele aftenen.

KØB BILLET HER

Boxing Royale