Hvis et shot bare er noget, du kaster i halsen for at presse alkohol ind i blodsystemet hurtigst muligt, er det her nok ikke lige noget for dig. Hvis du til gengæld smager på stadset, før det rammer bunden af mavesækken med et brag, vil du sætte pris på, hvor indviklet et godt shot egentligt er. For et shot er ikke bare et shot. Bogen The Architecture of the Shot tager dig med dybt ind i shottets anatomi, så du får opskrifter, opbygninger, de bedste mærker og historier om alkoholen krydret med meget enkle tegninger af de forskellige shots. Det er sådan noget, der smider noget klasse i dine glas.
Når du begiver dig ud i verden, er kulde ikke en helt skidt ting. Selvfølgelig må vejret da gerne være varmt, men hvis du for eksempel vil have en madpakke …
Læs mereCamping-sæsonen er i fuld gang, og hvis du leder efter noget nyt til krogen til at få ekstra opmærksomhed, når du triller ind på pladsen, er en Romotow det helt …
Læs mere