Titlen siger vel egentlig alt om denne bog, men vi kan da lige skære ind til benet og fortælle, hvad “Everything you need to know” i virkeligheden dækker over. Bogen er skrevet af den amerikanske slagter og restaurant-ejer Pat LaFrieda, der ved stort set alt om kød, og den viden har han samlet på 234 sider, hvor du for eksempel får guides til at købe det rigtige kød og det rigtige udstyr, mens der desuden er udførlige billed-instruktioner til at tilberede 75 forskellige retter på den helt rigtige måde. Hvis du elsker kød, og det gør de fleste vel, vil du også elske de vise ord fra Pat LaFrieda.
Det er jo muligt at tøjle naturens kræfter og få strøm ud af elementerne, og det her er et ret genialt værktøj, for Shine er en snedig vindturbine. Den er udviklet …
Læs mereJo mindre du behøver slæbe med på overlevelsesturen, jo bedre er du kørende. Less is more, kan man vel kalde det. Og med en EST Shovel i oppakningen skærer du virkelig …
Læs mere