Der er en grund til, at pølse-slang er så udbredt, og det er da også svært at slå en ordentlig Karl Stegger i åben kiste. Det er den amerikanske madblogger, Russell van Kraayenburg, fuldstændigt enig i, så han har bikset en ret lækker kogebog sammen, der tager hot dogs op på et helt nyt niveau med specialiteter fra texansk barbecue til det japanske køkken, og med over 100 forskellige opskrifter på menuen, burde du kunne finde kraftig inspiration til din næste pølse-fest. Sværhedsgraden svinger fra at lave pølser og brød helt fra bunden til at bruge færdige produkter fra supermarkedet, så alle kan lege med – hvis de altså er vilde med pølser.
Svenske Aarke har specialiseret sig i at tilsætte kulsyre til dine drikke med et stort udvalg af såkaldte sodavandsmaskiner, men nu er tiden altså kommet til at kaste sig over …
Læs mereSelvom Airfryeren pludselig kom ud af ingenting og overtog køkkenet, så har kogepladen stadig sin berettigelse. Især, hvis den er lige så skarp som den her snedige fætter fra Impulse …
Læs mere