Julen er lige om hjørnet, og inden man ved det, kan man se frem til en hel dag i tvunget selskab med svigerfamilien, fordi din kæreste absolut vil holde jul med sin familie. Og du skal da naturligvis ikke gå glip af al hyggen, så selvfølgelig skal du med, selv om hendes far stadig kalder dig Torben efter 5 års kæresteri.

Hvis du allerede planlægger at nuppe en 6 timers lur den dag, kan du allerede nu forberede dig, så din kæreste ikke kommer til at surmule over din mesterplan. Og hvilken måde er bedre til at fedte på end ved at give hende en lækker gave inden den store aften?

Læs videre og få 3 forslag til gaver, som gør, at du kan tillade dig at være et lille røvhul juleaften. Det bør dog nævnes, at gaverne er gode at give året rundt, for røvhulleri er ikke kun begrænset til juletiden. 🙂

1. Smykker

”Diamonds are a girl’s best friend” sang den yndefulde Monroe – og der er noget om snakken! Intet får en pige til at føle sig mere elsket end et lækkert smykke, og følelsen af at føle sig elsket og værdifuld stiger selvfølgelig kun, jo dyrere smykket er.

Hvis du er rigtig strategisk, køber du et smykke, som hun kan have på til hverdag, så hun dagligt kan blive mindet om din fine gave, som bestemt ikke er givet uden bagtanker. Det kunne for eksempel være en ring eller et par øreringe.

Ulempen ved at købe smykker er dog at finde noget, hun kan lide, og noget, hun kan passe. Er du rigtig snedig, tager du lige et kig i hendes smykkeskrin og lægger mærke til, hvad hun har mest af. Så har du en idé om, hvad du skal gå efter.

2. Undertøj

Undertøj er en win-win-gave for jer begge to: Hun føler sig fræk og sexet, og du kan nyde godt af at se din dame iført lækkert lingeri. Men ligesom ved smykker kan det være en tricky opgave at købe dameundertøj, men det er mest, fordi størrelserne svinger fra brand til brand.

Den bedste løsning er nok at stjæle en bh fra hendes undertøjsskuffe og efterfølgende alliere dig med en medarbejder fra en lingerie-butik. Hvis du render rundt i butikken med en brugt bh i hænderne, bliver du højst sandsynligt hentet af vagten, fordi de ansatte tror, du bare er en klam fætter.

3. Blomster og chokolade

Ja, ja, vi ved det – blomster og chokolade er en kæmpe kliché, men ikke desto mindre er det en sikker vinder det meste af tiden. Der er bare et eller andet med kvinder og blomster, og selv om de altid siger, de ikke må spise chokolade, fordi det feder, så æder de det alligevel, når ingen kigger.

Den nemmeste (og faktisk også den bedste) løsning ville være, at du gik ind i blomsterhandler. De har for længst luret, at der er et kæmpe marked for blomster og chokolade, og at der altid vil være købere, fordi kvinder alle dage har været så besværlige at købe gaver til.

Hvis du vil score ekstra høje point, kan du være snedig og sende en gavekurv med blomster og lækkerier til hende, mens hun er på arbejde. Ikke nok høster du point for at give hende en gave, men du får også ekstra point for blær over for hendes kolleger – især hvis størstedelen af dem er kvinder!


Se andre seje sager om: