Hvis du godt kan lide at se film og spille på online spillemaskiner, hvorfor så ikke kombinere det? Der findes et hav af spillemaskiner, som har forskellige temaer. Derfor er ikke nogen overraskelse, at der også findes online spillemaskiner med filminspirerede temaer. Fordelen ved filminspirerede spillemaskiner er, at de ofte har nogle helt unikke grafikker, hvilket gør oplevelsen med spillemaskine meget bedre, end hvis man spiller på en normal spillemaskine. Nedenfor kan du læse om nogle af de bedste spillemaskiner, som har et filminspireret tema.

Top Gun:

Den ikoniske film Top Gun har sin egen spillemaskine, og den er faktisk ganske undervurderet – udover dens unikke features, som indeholder både Iceman, Charlie, Jesper, Stinger og Goose, så har den også fede lydeffekter. Grafikken er ganske imponerende og man er i det hele taget godt underholdt. Rent teknisk er Top Gun spillemaskinen også god: Den har en udbetalingsprocent på ca. 95-96 %, samt en jackpot på 10.000 gange indsatsen. Indsatsen rangerer fra minimum 0,1$ og helt op til 1000$ – det giver en jackpot hele 10 millioner dollars, eller over 65 millioner kroner! Top Gun har hele 243 forskellige måder at få gevinst på, så det kan roligt siges, at det er en attraktiv spillemaskine.

Ted:

Endnu en ikonisk film, som er blevet lavet til en spillemaskine. Ted, den talende tøjbamse, er som online spillemaskine underholdende, da han selv figurerer på selve spillemaskinen. Der er i det hele kredset om detaljerne, da alt fra sofaen til lampen fra filmen er inkluderet, hvilket øger underholdningsværdien ved spillemaskinen. Den har en udbetalingsprocent på ca. 96 %, hvilket er ganske imponerende, mens jackpotten udbetaler 500 gange igen. Maksimum indsats er 200 mønter, hvilket giver en jackpot på 100.000 mønter. Spillemaskinen er mest kendt for sit omfattende bonussystem, hvor den er en af de bedste på markedet.

Jurassic Park:

Hvis du er vild med filmen Jurassic Park, så vil du elske denne spillemaskine. Temaet er gennemført og har ikke bare de ikoniske dinosaurer, men også skuespillerne som symboler. Det gør underholdningsværdien god, mens spillemaskinen også har en ganske acceptabel jackpot på 90.000$, hvilket svarer til godt 600.000 kroner. Ligesom Top Gunn, har den også 243 forskellige måder at vinde på, så det tør siges, at vinderchancerne er pæne også på denne spillemaskine. Den har en rigtig god udbetalingsprocent, som ligger helt oppe på 97 %, hvilket samlet set gør det til en attraktiv spillemaskine.

Der findes også andre spillemaskiner med filminspireret tema såsom, Gladiator, King Kong, Planet Of The Apes, Man Of Steel og Terminator m.fl., men dette er umiddelbart de bedste spillemaskiner på nuværende tidspunkt.

Find ud af mere omkring spil og casinoer her.