Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Parkering er hverken sexet eller glamourøst, men det skal jo klares, og til det formål er det fedt med en parkeringsapp, så du kan ordne det hele fra mobilen.

Men vidste du, at det slet ikke er lige meget, hvilken parkeringsapp du vælger? Både i forhold til priser og funktioner. De forskellige udbydere af parkeringsapps er nemlig privatejede virksomheder, som følger kommunernes eller parkeringshusenes priser og lægger deres egne gebyrer oveni regningen. Du kan faktisk risikere at betale hele 15% ekstra.

Sådan er det ikke hos PARKPARK. Med en fast pris på 1 krone per parkering, er de gebyrmæssigt danmarks billigste parkeringsløsning, og deres app er samtidig nem at bruge, mens den også har en række snedige funktioner, der gør parkeringen meget lettere.

PARKPARK

Men hvordan kan de være så billige?

Ja, det er jo et forbandet godt spørgsmål, og svaret er ret simpelt.

Hemmeligheden ligger i forudbetaling. Hos PARKPARK sætter du penge ind på din parkeringskonto i appen, og dem bruger du så til løbende parkering. Du kan hive pengene ud, når det passer dig, for det er jo stadig dine penge.

Fordelen ved forudbetalingen er, at der ikke skal betales et beløb per transaktion til Nets eller en kreditkortindløser, som ellers hurtigt får prisen til at stikke af i den forkerte retning. Her skal du lige være opmærksom på, at parkeringstiden kvartersafrundes i nogle tilfælde, således der betales per påbegyndt kvarter beregnet i forhold til parkeringsvarigheden.

I praksis betyder det, at PARKPARK kan nøjes med at lægge 1 krone oveni kommunernes eller parkeringshusenes priser og stadig få det til at løbe rundt. Det er en win-win for alle parter. Undtagen Nets eller en kreditkortindløser, selvfølgelig. Men det er jo ikke dit problem, og der er jo ingen grund til at betale for unødvendige ting.

PARKPARK

Appen gør det nemt at parkere

PARKPARK bruger selv sloganet: “Brug dine penge på noget sjovere end parkering”.

Jo tak, det giver god mening. Det samme gælder for din tid. Deres parkeringsapp er så simpel at bruge, at ALLE kan finde ud af det uden at spilde tid på bøvlede menuer.

I appen får du overblik over dine saldo og mulighed for hurtig optankning eller tømning af din konto, og du kan desuden vælge automatisk optankning, hvis du vil have det til at glide lidt lettere.

Når du har fundet en parkeringsplads, kan du se den tilhørende parkeringszone på oversigtskortet, og så swiper du for at starte parkeringen. Når du er færdig, swiper du bare igen, og så er dén ged barberet. Hvis du du så vil være ekstra sikker på ikke at glemme afslutningen af parkeringen, kan du sætte en sluttid og få en påmindelse.

Her er det så ekstra fedt, at du lynhurtigt kan tilføje flere biler eller fjerne dem i appen, mens du selvfølgelig også kan se dine tidligere parkeringer. Hvis du starter en parkering med en sluttid, kan du desuden få en påmindelse, inden parkeringen udløber.

Der er jo ingen grund til at bøvle med parkering – og slet ikke parkeringsbøder.

Med PARKPARK er der styr på begge dele.

PARKPARK