Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er jo ikke fordi der er så vanvittigt meget at lave lige for tiden, når mange ting holder lukket på grund af pandemien. Derfor er det måske et godt tidspunkt at komme i gang med de gode lydbøger, så vi har fundet 4 af slagsen om mænd med store personligheder.

Du finder dem alle hos BookBeat.dk, der både er danmarks bedst ratede lydbogsapp og den billigste, og vi vil da gerne hjælpe dig godt i gang, så lige nu får du første måned gratis med rabatkoden “mandesager”.

SE MERE HER

Der er i øvrigt ingen bindingsperiode, så du kan smutte, når du vil, men med mere end 200.000 nye og gamle klassikere i sortimentet, er du godt dækket ind et stykke tid. Så er det bare ekstra fedt for afslapningen, at tjenesten også fungerer offline og kan kobles til Google Chromecast, Apple CarPlay og Apple Watch, så du altid kan nyde en god lydbog.

Nå, men nu til listen.

All in – Jesper Buch guider dig til succes

4 fede lydbøger til mænd om mænd

De fleste iværksættere både kender og ser op til Jesper Buch, der har tjent en formue som iværksætter og for tiden agerer den hårde hund i TV-programmet “Løvens Hule”.

I bogen “All in”, der er skrevet af Erik Bork, deler Jesper Buch ud af sin erfaring med succes og fejltrin, og selvom den selvfølgelig fodrer sultne iværksættere med gode råd, er der faktisk også guldkorn, som de fleste mænd og kvinder kan bruge i deres hverdag.

Jesper Buch er i hvert fald hård og kontant omkring at få succes, og det trænger vi vel alle til.

SE MERE OM “ALL IN” HER

Lars Løkke Rasmussen – Om de fleste og det meste

4 fede lydbøger til mænd om mænd

Den tidligere Statsminister har selv indtalt lydbogen med titlen “Om de fleste og det meste”, og så er det egentlig lige meget, hvilken politisk overbevisning, du render rundt med. Lars er et overflødighedshorn af viden om både politik og det samfund, vi bevæger os rundt i.

Derfor er det også en spændende lytter, for du får en række highlights fra hans politiske karriere formidlet på en skarp og sjov måde.

SE MERE OM “OM DE FLESTE OG DET MESTE” HER

Casper – en ny side af Casper Christensen

4 fede lydbøger til mænd om mænd

Casper Christensen er virkelig en mand, der deler vandene. Det gør ham også til en spændende fyr.

I denne lydbog, der i øvrigt er indtalt af Claes Bang, kommer du dybt ned i komikerens hemmeligheder og mørke sider med hele moletjavsen. Det er faktisk så ærlig en fortælling, at hovedpersonen selv er chokeret:

”Det har været virkelig voldsomt at lave denne her bog. Jeg troede, at jeg blev opfattet som skidesød og meget retfærdig, en god kammerat og en pissegod far, og det er ikke dét, jeg læser. Så at arbejde med denne bog har været en sindssyg oplevelse; sjove ting, hårde ting, men grundlæggende sygt ubehageligt,” siger Casper Christensen.

Heldigvis er det aldrig for sent at vende skuden, og det er han et levende bevis på.

SE MERE OM CASPER HER

Bendtner – Begge Sider

4 fede lydbøger til mænd om mænd

Ja, så kom turen til Niklas Bendtner. Han er jo altid garant for dramatik, og det får du masser af i lydbogen “Begge Sider”.

Her får du alle hemmelighederne fortalt af manden selv. De gode og de dårlige ting. Hvordan det er at være så talentfuld, at man mister jordforbindelsen og de hårde ture i pressen. De fleste har en holdning om Bendtner, og her får du muligheden for at forstå manden bedre.

SE MERE OM “BEGGE SIDER” HER